април 19, 2024

Виж Лили Иванова като малка - младее и сега (СНИМКИ)

https://kliuki.net/kliuki/vizh-lili-ivanova-kato-malka-mladee-i-sega-snimki/144188 Kliuki.net
Виж Лили Иванова като малка - младее и сега (СНИМКИ)

Лили Иванова е била много добра гимнастичка като малка

Малката Лили Иванова е била изключително дисциплинирана, такава е и до днес.

Любимата певица на България се е справяла много добре с гимнастиката, когато е била на 7-8 годишна възраст.

[caption id="attachment_77142" align="alignright" width="300"]Лили Иванова Лили Иванова като малка[/caption]

Kliuki.net публикува фото от детството на Лили Иванова, което е супер ценно и почти никъде не може да се види.

Звездата сама разкри спомените си при гостуването си в предаването 120 минути по бТВ.

[caption id="attachment_77143" align="alignleft" width="300"]Лили Иванова Лили Иванова младее и сега, чувства се отлично[/caption]

Лили Иванова дойде в страхотно настроение и не спести отговорите на никой от въпросите, които й бяха зададени. За пореден път тя възхити с младостта и формата си.

Естрадната прима призна, че никога не е обмисляла варианта да напусне България, тя чувства родната земя близко до сърцето си и смята, че може да пее така чувствено само на нашия език.

Лили Иванова не демонстрира високо самочувствие, въпреки успехите си – напротив. Тя сподели, че винаги се поставя на последно място, преди това гледа интереса и желанията на екипа си, както и на зрителите, които я обожават.

Когато съм на сцената аз следя реакциите на хората, за да знам какво да им предложа след минути, кое парче да избера, не се въодушевявам и заслепявам от аплодисментите, каза простичко Лили Иванова и доказа отново колко земна личност е всъщност.

Здраво съм стъпила на краката си, не се главозамайвам нито от успеха, нито от наградите, подчерта още тя. Засега Лили Иванова не смята да прекъсва кариерата си.

Мечтае да обиколи всички градове у нас, но няма нужните зали, които да съберат достатъчно публика, а меценати за скромни по мащаби прояви, трудно се намират, гласят думите на Лили Иванова.