април 20, 2024

Вижте Денис Теофиков като малък в „България търси талант” (Трогателно видео на загиналия певец)

https://kliuki.net/kliuki/vizhte-denis-teofikov-kato-malak-v-balgariya-tarsi-talant-trogatelno-video-na-zaginaliya-pevec/164796 Kliuki.net
Вижте Денис Теофиков като малък в „България търси талант” (Трогателно видео на загиналия певец)

Трогателно видео на малкия Денис от „България търси талант” разтърси България

Фаталният край на Денис Теофиков, който се самоуби едва на 21 години продължава да провокира всички онези, които му бяха колеги или по някакъв начин свързани с него. Те продължават да изразяват скръбта си и тъгата си в емоционални постове в социалната мрежа. Огромен шок от загубата демонстрира и певицата Есил Дюран. Преди  доста години именно тя е в журито на „България търси талант” . В музикалното шоу като малък се появява за първи път Денис. И естествено,  веднага е забелязано това талантливо момче. Това негово представяне певицата си спомня и го споделя в профила си в Инстаграм.  
 
View this post on Instagram
 

A post shared by Есил Дюран (@esilduran)

Към видеото, с което разплака цяла България певицата пише: "Поклон, мило талантливо момче! Съболезнования на близките… Нека Бог им даде сили да понесат огромната загуба", предават от show.blitz.bg. А  видеото с малкия талантлив Денис предизвика бурна реакция от коментари и взриви социалните мрежи. В които се напълни с фотоси с лика на 21-годишният младеж, само часове след като се разбра за трагичния му край. Близки, колеги и познати не могат д повярват, че това се е случило. Разплакани фенове пишат: „България губи един талант, винаги ще го помним с добро. Неговия път струваше да продължи,защото имаше още какво да ни покаже,но господ прибира първо добрите хора...???!”