февруари 06, 2023

Вижте най-красивите тенисистки в света днес

https://kliuki.net/kliuki/vizhte-nay-krasivite-tenisistki-v-sveta-dnes/142480 Kliuki.net
Вижте най-красивите тенисистки в света днес

Как изглеждат най-добрите дами на световния тенис днес

Те бяха радост за окото на световните кортове и любимки на медиите и модните издания. От няколко години обаче трайно отсъстват от светлините на прожекторите, след като слязоха от върха. Ето как изглеждат ВИП — дамите на световния тенис днес.

Бившата номер 3 в света Габриела Сабатини днес е на 43 години, но все още излъчва чара, с който ни заливаше от тенис кортовете. В момента аржентинката развива собствен бизнес и разпространява марка парфюми, носещи името й.

[caption id="attachment_60940" align="aligncenter" width="300"]Габриела Сабатини е все така младолика и на 40 Габриела Сабатини е все така младолика и на 40[/caption] [caption id="attachment_60941" align="aligncenter" width="300"]Аранча Санчес се състари Аранча Санчес се състари[/caption]

Бившата номер 1 в света Аранча Санчес — Викарио е видимо състарена за своите 42 години. Скандалите с родителите си, които вини, че "са я оставили без пари", присвоявайки всичките й приходи от турнири и спонсорски договори, се отразиха на вида й.

[caption id="attachment_60944" align="aligncenter" width="300"]Щефи Граф е просто неузнаваема Щефи Граф е просто неузнаваема[/caption]

Бившата немска тенисистка, №1 в световната ранглиста, Щефи Граф е абсолютно неузнаваема. Няма и помен от красавицата, заради която Андре Агаси заряза актрисата Брук Шийлдс. Повод за занемарения й вид е загубата на баща й Петер Граф, който неотдавна почина.

[caption id="attachment_60942" align="aligncenter" width="300"]Крис Евърт е жизнена и на 57 Крис Евърт е жизнена и на 57[/caption]

Що се отнася до 18-кратната шампионка на турнири от Големия шлем Крис Евърт изглежда по младежки привлекателна, въпреки че бръчките й вече издават годините й.

[caption id="attachment_60945" align="aligncenter" width="300"]А Моника Селеш е все така очарователна А Моника Селеш е все така очарователна[/caption]

За разлика от нея Моника Селеш и днес пленява мъжката половина с красивата си визия и походка. След края на професионалната си кариера Селеш се зае активно с благотворителна дейност в областта на здравеопазването, води активен светски живот и редовно участва в различни кулинарни шоу програми.