април 19, 2024

Вижте стиснатия чичко на Виктория Капитонова (Дидо Културиста я заведе на море в Созопол – Папарашко фото)

https://kliuki.net/kliuki/vizhte-stisnatiya-chichko-na-viktoriya-kapitonova-dido-kulturista-ya-zavede-na-more-v-sozopol-paparashko-foto/166517 Kliuki.net
Вижте стиснатия чичко на Виктория Капитонова (Дидо Културиста я заведе на море в Созопол – Папарашко фото)

Виктория Капитонова упорито крие, че си има гадже, видя Kliuki.net.

Рускинята, която спечели доста незаслужено Ергенът, без да иска потвърди слуховете, че е влязла в шоуто обвързана. И цялото й участие е било само с цел трупане на слава. И последователи в социалните мрежи.

От години се говори, че Капитонова топли леглото на Дидо Културиста. Бдителни фенове потвърдиха това като изловиха двамата по време на почивката им в Созопол. Фактът, че са на родното Черноморие, а не на някое екзотично място в чужбина само потвърждава слуха, че възрастният богаташ е супер стиснат. И не се бръква за младото си гадже.

„Новият ми е супер стиснат. Постоянно си прави някакви тънки сметки, пазари се за всичко и ме излага с бакшиши по заведенията“, ожали се преди време самата тя.

Инфлуенсърката, която шокира цяла България с „дивата си мечта“ да има Ролекс, се е хванала с възможно най-неподходящия мъж – стиснат богаташ в пенсионна възраст. За разлика от повечето застаряващи плейбои, които компенсират третата възраст с пословична щедрост, чичката на Виктория цепел стотинката на две.

Очевидно обаче тя не си е намерила по-платежоспособен, тъй като продължава да стои при него.