март 20, 2023

Влади Въргала спечели с измама! Издадоха се

https://kliuki.net/kliuki/vladi-vargala-specheli-s-izmama-izdadoha-se/145456 Kliuki.net
Влади Въргала спечели с измама! Издадоха се

Влади Въргала е гласен за победител от самото начало на шоуто

Влади Въргала ще спечели ВИП Брадър, издадоха хора от Нова ТВ още през септември

Влади Въргала спечели ВИП Брадър снощи, но победата му остави горчив привкус у феновете. Тъй като, за пореден път, шоуто беше нагласено и триумфът на комика беше очакван и то много преди самия финал.

[caption id="attachment_85364" align="alignright" width="300"]Влади Въргала спечели ВИП Брадър с измама Влади Въргала спечели ВИП Брадър с измама[/caption]

Още през септември месец, малко след началото на тазгодишния сезон на риалитито, хора от Нова телевизия се изпуснаха, че актьорът е бил вкаран в Къщата след като му е била обещана сигурна победа. Още преди първите номинации в предаването психоложката Ани Владимирова, която работи с участниците, издаде, че Влади Въргала е победителят в шоуто. И това при положение, че тя никога преди не си е позволявала да коментира толкова явно участниците.

Усетила, че е направила гаф, Владимирова опита да замаже положението, изтъквайки положителните качества на комика, които го правели достоен за първото място. Няколко дена по-късно и Гала издаде в предаването си "На кафе", че актьорът е сигурният победител в едва започналото шоу.

"На мен едни други неща ми говорят, че той ще спечели", през смях заяви водещата, подкрепена и от гостите в студиото си, припомнят от БЛИЦ.

И за капак, самият Влади Въргала, преди да влезе в Къщата, се изцепи, че и тази година форматът е нагласен. В интервю за вестник "Шоу" актьорът заяви, че предаването е манипулирано и победител ще бъде този, който са решили продуцентите.

Според запознати уговорката между създателите на шоуто и комика е била той да бъде представян в максимално добра светлина, за да не се усъмнят зрителите в победата му. Обидите и подигравките към него от страна на Камелия Воче, че миришел, пък съвсем дойдоха на място за продукцията. Тъй като накараха феновете да изпитват съжаление към него.