март 25, 2023

Владо Данаилов скверни Мария – ръси уж прозрения от отвъдното

https://kliuki.net/kliuki/vlado-danailov-skverni-mariya-rasi-uzh-prozreniya-ot-otvadnoto/143542 Kliuki.net
Владо Данаилов скверни Мария – ръси уж прозрения от отвъдното

Владо Данаилов скверни паметта на Мария Данаилова, ужасени са потребители в мрежата

Владо Данаилов използва смъртта на Мария Данаилова, за да изтъква отново огромното си его, забеляза Kliuki.net.

Синът на Ирен Кривошиева и Стефан Данаилов определено не знае кога да си мълчи. Той показа арогантно поведение още в Биг Брадър. Тогава зрителите видяха достатъчно и си направиха съответните изводи.

[caption id="attachment_69513" align="alignright" width="300"]Владо Данаилов Владо Данаилов скверни паметта на Мария Данаилова[/caption]

Сега обаче никой не очакваше,че той ще тръгне да ръси мъдрости на килограм и да споделя уж прозренията си от отвъдното. Първо той нареди Стефан Данаилов, който според него, нямало да се спре, докато не пукне...

Така и не става ясно какво трябва да спре актьорът, но Владо Данаилов мъдро заключава, че той е стар дух, пише „България Днес”. За смъртта на Мария Данаилова той коментира, че още не била осъдена там горе и си чакала реда. Мария била наясно какво се случва, тя била добре и си очаквала в мир „решението”.

Владо Данаилов се изживява на месия и твърди, че всеки ще получи прошка от Бог, стига да се покае. Ако го направи още, докато е жив, е най-добре, защото тогава със сигурност ще намери милост на небето.

Стефан Данаилов пък няма какво да стори, освен да слуша какви ги реди Владко и да се опитва да преглъща бисерите му, които са крайно неадекватни в този момент.

А вие как ще коментирате изказванията на Владо Данаилов?!