март 21, 2023

Внимание! Новата пандемия води до обезобразяване

https://kliuki.net/kliuki/vnimanie-novata-pandemiya-vodi-do-obezobrazyavane/167056 Kliuki.net
Внимание! Новата пандемия води до обезобразяване

Феновете им залагат коя първа ще изпищи от корекциите си след време
Редица от родните известни личности са напът да останат без нос. Манията кой ще се тунингова повече и ще постигне съвършенство вече придобива заплашителни размери.

Ринопластиката е най-новата мода, по която залитнаха известните през последните 2-3 години. Независимо дали се нуждаят от това или не, родните звезди си режат носовете наред. Сами се досещате, че отзивите са новата им външност в повечето случаи са отрицателни. Очевидно дамите вместо да се разкрасят се загрозяват още повече с нелепите корекции, които правят.

Преди години Таня Боева имаше естетически основания да „ремонтира“ носа си, а сега повечето звезди го правят от суета. В крайна сметка постигат едно – приличат на клонинги.

Преслава се появи променена през 2019 г. Тя споделяла пред най-близките си хора, че има комплекс от носа си и възнамерява да го реформира. Тя спря избора си на най-актуалната версия, т.нар. „принцеса на Дисни“, с който се сдоби след няколкочасова операция в Турция.
Заради драстичната промяна във визията й, нейният нос бе тема номер едно месеци наред, дори няма да е пресилено, ако кажем, че заживя собствен живот.

Дори най-върлите й фенове не останаха доволни от ринопластиката й и я оприличаваха на някакво насекомо, на мутирала оса… А някои стигнаха още по-далеч, оприличавайки я на Майкъл Джексън.
След вълната от негативни коментари, тя се оправда, че й се е наложило да легне под ножа по здравословни причини.

Мнозина дори посочиха Преслава като живият пример за това защо младите момичета не трябва да залитат по изкуственото съвършенство. Хората дори започнаха да не я хейтват, а да я съжаляват. Тя прибегна до скалпела, след като отслабна драстично и обонятелният й орган изглеждаше като камба.

Младата Лидия не само последва примера на Преслава, а направо й открадна носа. Тя легна под скалпела, когато бе едва на 19 години. Блондинката дълго време страдала от комплекси заради носа си, който според нея стърчал повече от нужното. Факт е обаче, че след ринопластиката, тя изгуби идентичността си.

Преобладаващата част от феновете й не могат да приемат новия й вид и твърдят, че по този начин е изгубила собствените си излъчване и чар. Те я сравняват ту с Преслава, ту с Галена, тъй като приликата им наистина е смайваща.

И Камелия не остана по-назад и се пусна по манията за нови носове. Тя си подари нов нос за 50-та си годишнина. И нейните фенове не останаха доволни от промяната и дори я упрекнаха, че се е превърнала в клонинг на Галена, Емилия и Преслава.

Певицата обаче е доволна и споделя, че нямаше да се стигне до скалпела, ако бе взела носа на майка си, а не този на баща си. освен това не трябва да се забравя, че е част от шоубизнеса, където в определен момент е нужен лек рефреш, както самата тя се изрази.
Феновете й обаче са категорични, че ринопластиката й е направена по-калпаво дори от тази на княгиня Калина и дори я посъветваха да съди пластичния си хирург за нанесените й щети.

И разбира се като говорим за ринопластика, няма как да пропуснем Александра Богданска и бившия й мъж Даниел Петканов.
Те също бяха заразени от пандемията с изчезващите носове. Двойката се оперираха в Турция и то на аванта. Повечето подигравки бяха за Даниел, който освен ринопластиката, прибегна и до имплант в брадичката. При все, че новият нос на моделката е по-естествен и хубав от тези на Преслава, Камелия и Лидия, все пак не е одобрен от последователите й.
За Лудия репортер обаче далеч не може да се каже, че тунинговането е било успешно, тъй като при него интервенциите изобщо не доведоха до желания резултат.

Сред обезобразените след ринопластика е и Галена, която се оперира преди години в Сингапур и интервенцията й струваше 10 хиляди долара.

Следващата в списъка с осакатените след тунинг мадами, е Антония Петрова. Тя започна с корекциите, след като роди сина си Благовест. Тоца успя да се окепази за раз време с филъри, ринопластика и ботокс. При все, че не си признава за корекциите, те личат от километри. И нейният нос поразително напомня този на княгиня Калина, който от години води класациите за най-несполучливи пластични операции.

Разбира се не трябва да пропускаме Елен Колева и Светлана Гущерова, които също не останаха по-назад и се пуснаха по пързалката с голямото кълцане на носовете.
Източник: Уикенд