октомври 05, 2022

Водещият на Гласът на България заловен в кражба!

https://kliuki.net/kliuki/vodeshtiyat-na-glasat-na-balgariya-zaloven-v-krazhba/138371 Kliuki.net
Водещият на Гласът на България заловен в кражба!

DJ Мартен упорито крие от колегите си в шоуто факта, че вече няколко пъти е залавян за кражба

[caption id="attachment_27666" align="alignright" width="300"]Водещият крие тъмни факти за миналото си Водещият крие тъмни факти за миналото си[/caption]

Водещият е едно от лицата на формата, като единствен той, наред с Миро се задържаха и във втория сезон на шоуто. Мартин Лепоев, както е истинското име на водещия, бързо се превърна в любимец на тийнейджърската аудитория въпреки факта, че той самият отдавна е прехвърлил тази възраст. DJ Мартен е на 33 години, които определено не личат нито от вида, нито от поведението му.

Родителите на невръстните му фенове са притеснени, че водещият не е особено добър пример за подражание, предвид покритото му с татуировки тяло. Освен заради външния вид обаче родителите имат и други причини да се притесняват от лошия пример, който Мартин би дал на децата. Оказа се, че водещият упорито крие тъмни факти за миналото си не само от медиите, но и от колегите си в Гласът на България. Татуираният водещ е залавян неколкократно да краде от клиенти на заведенията, в които е работил като един от „ударите“ му дори е бил фотоапарат на стойност над 2000 лева. След разследване полицията е доказала, че той е извършителят на кражбите и това му е коствало работата.

Самият Мартин отказва коментар по тази тема. Интересно как ще реагират от екипа на шоуто след като разберат, че водещият им всъщност е клептоман?