юни 21, 2024

Времето лети — звездите от сериала зад кадър

https://kliuki.net/kliuki/vremeto-leti-zvezdite-ot-seriala-zad-kadar/143563 Kliuki.net
Времето лети — звездите от сериала зад кадър

Времето лети разказва историята на едно сплотено семейство, но дали е така и зад кадър?

Времето лети разказва историята на едно много сплотено семейство, което преминава през огромни изпитания. Въпреки това успява да оцелее и намерят пътя един към друг. Но дали е така и зад кадър? Актьорите от сериала сами разказват за отношенията си на снимачната площадка.

Актрисата Айча Бингьол признава, че е по-близка с екранните си деца, отколкото със семейството си в живота. В свои интервю звездата признава, че прекарва голяма част от времето си с тях и след 15-16 часа снимки на ден, всички много се сближават.

[caption id="attachment_69706" align="aligncenter" width="300"]Звездите от Времето лети зад кадър Звездите от Времето лети зад кадър[/caption]

Актьорът Еркан Петеккая от Времето лети също споделя, че пази прекрасни впечатления от останалите си колеги. Артистът напуска в края на втори сезон лентата, тъй като приема участие в друг сериал, но е категоричен, че изключително много се е забавлявал по време на снимките на сериала. На същото мнение са и Зейнеп Абдуллах и Йълдъз Атиксой, които играят Айлин и Берин.

[caption id="attachment_69712" align="aligncenter" width="300"]Актьорите са изключително близки и в живота Актьорите са изключително близки и в живота[/caption]

Младите звездите обожават да се снимат и редовно си правят селфи снимки зад кадър. А феновете им, имали удоволствието да ги видят на снимачната площадка твърдят, че са невероятно не само пред камерите, но и в живота.

vreme 6_350_242 vreme 5_350_337 vreme 2_350_306 vreme 4

За това разказва и самата Айча Бингьол, която в свое интервю споделя, че с Джемиле от Времето лети, имат много близки съдби. Актрисата също е била самотен родител и отглежда единствения си син сама, след като се развежда преди много години.

vreme 3 Що се отнася до мечтата й за голямо семейство, със смях разказва, че по време на снимките на сериала се е сдобила с такова, в лицето на останалите актьори. Естествено най-скъп й бил малкият Емир Зинджи, който игра ролята на малкия Осман в сериала и често ги разсмивал с многото си въпроси.