май 04, 2024

Всички моми ще се пръснат от завист заради новата забивка на Айлин от „Ергенът“

Използва рождения му ден, за да разкрие публично връзката си с него

https://kliuki.net/kliuki/vsichki-momi-shte-se-prasnat-ot-zavist-zaradi-novata-zabivka-na-aylin-ot-ergenat/213450 Kliuki.net
Всички моми ще се пръснат от завист заради новата забивка на Айлин от „Ергенът“

Палавата каратистка от Пирдоп Айлин Бобева, чието име нашумя покрай участието й в „Ергенът“ се фука, че върти любов със секси милионер вече повече от година. Въпросният мачо се занимава с търговия на скъпи парфюми и козметика на големи световни марки. Освен, че е добре образован, е хубавец и спортист, което обяснява защо родната риалити звезда не може да се нахвали с него.

 

Няма съмнение, че всичките й дружки от риалитито, с които миналата година се бореше за сърцето на Евгени Генчев, сега й завиждат. Преди броени дни любимият й отпразнува рождения си ден, а Айлин използва възможността да разкрие публично връзката си с него, публикувайки снимки в социалните мрежи, с които му честити.

 

От там става ясно, че името му е Фарид Джафари и безспорно изглежда повече от добре, а и наистина е богат. Тази комбинация със сигурност е вбесила доскорошните й приятелки, побързали да пуснат клюката, че Айлин си ляга със застаряващ турчин.

 

Всички моми ще се пръснат от завист заради новата забивка на Айлин от „Ергенът“

Фарид наистина е значително по-възрастен от риалити звездата, но е от ирански, а не турски произход. Далеч обаче не може да се каже, че е стар, тъй като е на 41 години. И макар Айлин да е на 24, което на практика означава 17 години разлика, двамата са хубава двойка.

 

От снимките по мускули, които иранецът е пуснал в социалната мрежа, със сигурност биха омекнали коленете на всяка от момите от „Ергенът“.

 

По образование Фарид е юрист, завършил е Университета в Гьотинген, тъй като е израсъл в Германия, където е семейството му и до днес. Основава компанията си през 2009 – годината, в която се дипломира. Споделил е в социалната мрежа, че фирмата е основана в Хановер и първоначално е била създадена като източник на допълнителни доходи. Управлявал я е от дневната в апартамента, в който живеел по онова време, но постепенно дейността му се разраства и десет години по-късно централният офис се мести в София. Фарид има и съдружник, който е германец.

 

Освен с бизнеса си, Джафари се занимава активно и с тенис. Спортът несъмнено е дал своето отражение върху фигурата му и спокойно може да се яви като конкуренция на секссимволите от турските сапунки. Това е и причината, поради която не се притеснява да се снима по мускули, дори напротив – редовно публикува такива снимки в мрежата.

 

Връзката му с Айлин е от повече от година, но така и не става ясно дали са били заедно, когато е заминала за Турция да снима Ергенът или пък любовта им е пламнала малко след връщането й у нас.

Източник: Уикенд