март 28, 2024

Втръснали до болка търсачки на слава атакуват „Ергенът“ (Участничките атакуват малкия екран с пошла визия и облекло – Снимки)

https://kliuki.net/kliuki/vtrasnali-do-bolka-tarsachki-na-slava-atakuvat-ergenat-uchastnichkite-atakuvat-malkiya-ekran-s-poshla-viziya-i-obleklo-snimki/165807 Kliuki.net
Втръснали до болка търсачки на слава атакуват „Ергенът“ (Участничките атакуват малкия екран с пошла визия и облекло – Снимки)

Втръснали до болка търсачки на слава ще атакуват „Ергенът“, узна Kliuki.net.

Източник от шоуто разкри имената на 22-те момичета, които ще се борят за сърцето на Виктор Стоянов. Или за три минутки телевизонна ефирна слава. Сред тях има много познати лица, които са известни само с това, че са известни. Първата е Дениз Хайрула. След като стана втора на Мис Плеймейт, тя участва „Черешката на тортата“, а след това и в „Мис Левски Г“ – комурс, организиран от „Вечерното шоу на Слави Трифонов“. Където „блесна“ единствено с откраднат текст-есе, който представи за свой. Въобще, девойката е готова на всичко за слава. [caption id="attachment_192127" align="aligncenter" width="225"]ергенът дениз хайрула Снимки: Инстаграм[/caption] Другото добре познато в медиите лице е певицата Ева Георгиева. Тя е любимка на тийнейджърите и редовно се появява във всякакви формати, само и само да я дават по телевизията. Била е беквокал в „Като две капки вода“, „България търси талант“, „Х фактор“. Явно, след като не е станала звезда с пеене, ще се опита да се прочуе в друг тип шоу. [caption id="attachment_192128" align="aligncenter" width="339"]Втръснали до болка търсачки на слава атакуват „Ергенът“ (Участничките атакуват малкия екран с пошла визия и облекло – Снимки) - Снимка 2 Снимки: Инстаграм[/caption] Рускинята Виктория Капитонова също е позната физиономия от ефира на БТВ. Тя участва в Мастършеф и още тогава внесяваше феновете на формата с липсата си на всякакви кулинарни умения. Но пък си проби път доста напред, елиминирайки много по-способни участници, благодарение на хитрост и късмет. Интересното е, че тогава тя сподели, че има връзка от 4 години. Какво тогава прави в Ергенът? [caption id="attachment_192129" align="aligncenter" width="290"]Втръснали до болка търсачки на слава атакуват „Ергенът“ (Участничките атакуват малкия екран с пошла визия и облекло – Снимки) - Снимка 3 Снимки: Инстаграм[/caption] Психоложката Александра Гърдева пък има участие в „Пресечна точка“ по Нова ТВ. Тя твърди, че е завършила психология, а след това – основно ниво хипноза, трансперсонална хипнотерапия и мастър ниво за регресия и прогресия. Явно е учила много, предвид крехката й възраст. Други участнички са моделката Ния-Косара Георгиева, фукаща се с познанство с Даниел Пеетканов, Весела Сиракова – танцьорка от Дупница, Деница Дишкова – изтъкваща, че има работни ангажименти с бивш акционер на ЦСКА. Бърз поглед в списъка до тук показва, че участничките влизат в шоуто не толкова, за да търсят любов, колкото за слава. А от рекламата на шоуто изглежда сякаш ще е търсят със... задните си части. Трейлърът изобилства с крака и дупета, облечени в оскъдни рокли и панталонки. Зрители от сега коментират, че от всякъде лъха на чалга, пошлост и лош вкус.