април 20, 2024

Яна на Петко докарала параноя на Орлин – не смее да си хване никоя!

https://kliuki.net/kliuki/yana-na-petko-dokarala-paranoya-na-orlin-ne-smee-da-si-hvane-nikoya/143438 Kliuki.net
Яна на Петко докарала параноя на Орлин – не смее да си хване никоя!

Яна на Петко докарала параноя на бившия си Орлин Павлов, признава самият той в интервю

Яна на Петко докарала параноя на бившия си Орлин Павлов, научи Kliuki.net.

Това признава самият той в интервю. Орлин Павлов е основен герой в новия епизод на предаването на Ани Салич – Извън новините. Певецът ще отвори душата си, както никога досега не го е правил, писа изданието lifestyle.bg.

[caption id="attachment_68527" align="alignright" width="300"]Яна на Петко докарала параноя на Орлин Павлов Яна на Петко докарала параноя на Орлин Павлов[/caption]

Вече години наред той се е оставил на течението и не търси любовта. Причината е Яна на Петко. Танцьорката му е причинила такъв страх от обвързване, че чаровникът предпочита да живее в самота.

От последните си отношения с нея, той дори не искал да чува за жени. „Не знам какво е това любов от доста време, опасявам се да си намеря приятелка, имам страхове!”, споделя Орлин Павлов.

Яна на Петко явно е най-голямата болка на синеокия изпълнител, въпреки че до скоро той избягваше темата и се правеше, че всичко е наред. Но за да се стигне дотук, то значи положението хич не е розово, а с това са напълно наясно най-близките хора на Орлин.

В момента Яна Акимова е бременна от Петко Димитров. Двамата сключиха брак преди месеци, след като се харесаха в Денсинг Старс. Яна е мечтаела за семейство, но избра да го създаде с Петко. Тя изглежда е забила нож в сърцето на Орлин, който ще си носи последствията и ще трябва да преглъща неприятното минало.

Но едва ли фенките му ще го оставят да страда в изолация, те само чакат той да им даде знак и са готови да му се хвърлят на врата.

А историята му с последното гадже се оказва повече от фатална... , а сега неговата принцеса е вече просто Яна на Петко.