април 26, 2024

Яна на Петко е пълничка след раждането - скри се с черна рокля

https://kliuki.net/kliuki/yana-na-petko-e-palnichka-sled-razhdaneto-skri-se-s-cherna-roklya/143914 Kliuki.net
Яна на Петко е пълничка след раждането - скри се с черна рокля

Яна на Петко още не е свалила след раждането

 

Яна на Петко е все така пълничка след раждането, забеляза Kliuki.net.

Снощи двойката се появи в Денсинг Старс.

[caption id="attachment_72678" align="alignright" width="300"]Яна на Петко Яна на Петко е пълничка след раждането, скри се с дълга черна рокля
сн.: БУЛФОТО[/caption]

Двамата се залюбиха именно в шоуто и искаха да видят на живо финала му. Яна на Петко обаче се скри в черна рокля.

Танцьорката е известна със своята кръшна фигура, по нея никога не е имало нищо излишно, но тъй като наскоро роди, положението е далеч от идеала. Яна Димитрова не е успяла да свали килограмите.

[caption id="attachment_72679" align="alignleft" width="300"]Яна на Петко Яна на Петко наблюдава с интерес финала на Денсинг Старс
сн.: БУЛФОТО[/caption]

Не е ясно бебето на кого е оставено вечерта, но Яна и Петко явно не смятат да са родители, които нямат време за себе си. Яна пък вече е започнала с диетите, но засега не тренира усърдно, защото все още кърми.

Тя със сигурност ще си върне формата, но ще са нужни месеци за това.

В началото на бременността си тя си беше все така фина, но после рязко качи и като всяка жена минава през този труден период за фигурата.

Яна на Петко е много динамична, а и с нейните занимания, няма от какво да се тревожи. Двамата с бизнесмена изглеждат прекрасни и много щастливи покрай бебето. Те се държаха за ръце, прегръщаха се в паузите на Денсинг Старс и може би си припомниха откъде тръгнаха, преди да станат семейство.

Вижте сами Яна на Петко!