април 19, 2024

Йоана се разсипа от нощен живот – това дама на 37 ли е?!

https://kliuki.net/kliuki/yoana-se-razsipa-ot-noshten-zhivot-tova-dama-na-37-li-e/143847 Kliuki.net
Йоана се разсипа от нощен живот – това дама на 37 ли е?!

Йоана буквално се разписа от нощен живот, тя въобще не прилича на дама на 37 години, коментират я в мрежата

Йоана отново се върна към нощния живот и се разсипва с всеки изминал ден, забеляза Kliuki.net.

Певицата създаде ново парче, но сякаш никой не се вълнува от него. Тя използва еуфорията около себе си, след като излезе от ВИП Брадър. И това обаче не помогна на дебюта й, който направи след години на оттегляне от сцената.

[caption id="attachment_72158" align="alignright" width="300"]Йоана Йоана се разсипа от нощен живот, това дама на 37 ли е?![/caption]

В момента Йоана джитка из клубовете и не спира да се налива с питиета, разказват очевидци на партитата, където са я засичали. За съжаление това вече си личи.

Кожата на Йоана е съсухрена, бръчките са особено видими, а погледът е празен. „Няма как от такова системно недоспиване и алкохол, да не се получи този ефект!”, коментират притеснени за нея потребители.

Йоана така и не успя да събере пак семейството си, грижата за децата й са поделени между двамата родители, но звездата намира достатъчно време за купони.

Вероятно трябва да си даде известна почивка, ако иска да запази и малкото свежест, която й е останала, съветват я във виртуала.

Йоана продължава да е сама и без гадже. В Къщата тя имаше свалка с Пламен Медаров, но отношенията им не просъществуваха навън.

Вижте сами как изглежда Йоана!