юли 25, 2024

Йоанна Темелкова е изящна като модел - виж я различна извън Под прикритие!

https://kliuki.net/kliuki/yoanna-temelkova-e-izyashtna-kato-model-vizh-ya-razlichna-izvan-pod-prikritie/142524 Kliuki.net
Йоанна Темелкова е изящна като модел - виж я различна извън Под прикритие!

Йоанна Темелкова е изящна като модел – толкова е различна извън Под прикритие

 

Йоанна Темелкова, която е в ролята на Ния Туджарова в Под прикритие, е много различна извън сериала, видя Kliuki.net.

[caption id="attachment_61261" align="alignright" width="282"]Йоанна Темелкова е изящна като модел - вижте я извън Под прикритие Йоанна Темелкова е изящна като модел - вижте я извън Под прикритие[/caption]

Снимките, които публикуваме, ще я покажат в светлина, която малцина са я забелязвали.

Йоанна Темелкова е особено изящна като модел.

[caption id="attachment_61262" align="alignleft" width="183"]Йоанна Темелкова е очарователна и извън сериала Йоанна Темелкова е очарователна и извън сериала[/caption]

Бихме казали, че у нас такива очарователни дами рядко позират пред обективите, а коментарите в мрежата, са показателни също. Всички й отправят уникални комплименти, с които я поощряват и занапред да участва в подобни изяви.

Йоанна Темелкова прави сериозна заявка с образа си на Ния в Под прикритие. Сега много погледи са насочени към нея и следят как ще се развият отношенията с баща й Джаро. Самата актриса също е интереса за публиката, още повече, че не е достатъчно позната, но тепърва ще усети ефекта на славата.

Йоанна Темелкова блести с нежна и класова красота, което потвърждават и експерти. Тя не натрапва сексапил, нито пък вади форми на показ, но е също толкова атрактивна в очите на хората. За феновете обаче трябва да кажем, че е добре да държат ръцете си далеч от нея, защото тя е влюбена в свой колега.

Йоанна Темелкова е амбициозна да успее, но по същия начин е отдадена и на личния си живот, разказват нейни близки. Целта й е професионалното й развитие да не е пречка за отношенията й с Мартин.

Засега се справя, а занапред, когато станат семейство, това ще бъде още по-важно. Вижте сами какъв изящен модел е Йоанна Темелкова!

[gallery link="file" ids="61263,61264,61265"]