март 26, 2023

Йоко Оно чукна 90 в хоспис

Японката е успяла да натрупа в банковата си сметка над 800 милиона долара

https://kliuki.net/kliuki/yoko-ono-chukna-90-v-hospis/200803 Kliuki.net
Йоко Оно чукна 90 в хоспис

Една от най-мразените жени в шоубизнеса успя да скъта 800 милиона долара. Вдовицата на легендарния Джон Ленън преди няколко дни навърши 90 години, а сериозният юбилей го посрещна в старчески дом. Тя живее там от няколко години. Известната японка продължава да е една от най-спорните и мразени жени, въпреки че тя надживя повечето от враговете си.

И до днес тя е обвинявана от феновете на легендарната група Бийтълс за разпада, а също така и за разбито семейство. Заради нея певецът напуска цена си и 5-годишния им син и то дори без да им остави и долар за издръжката.

Йоно остава зад гърба си 4 брака, като не крие, че е използвала мъжете за трамплин в кариерата си. Тя е на 33, когато се виждат за първи път с Джон Ленън, а той на 26. Все още има спорове дали тя го е преследвала до постигането на целта си или между двамата е пламнала любов в началото. Въпреки, че и 2-мата са женени и имат по едно дете, това не пречи на Йоко Оно да изпрати цял куп пощенски картички на Ленън. Близки споделят, че също така и непрекъснато му е звъняла по телефона.

Явно успява да оплете Джон в мрежите си, който не след дълго зарязва жена си и малолетния си син и официално се оженва за нея. Веднага след това тя започва да се намесва и в работата на Бийтълс. Започва да стои постоянно в студиото, както и да се бърка в начина им на работа, създавайки напрежение в бандата. Не липсват и опити да управлява финансовите дейности на групата.

От почти 4 години известната тя избягваше публични прояви, а от почти десетилетие кльощавата японка се придвижва с инвалидна количка, което не пречи да е натрупала в банковата си сметка над 800 милиона долара. Твърди се, че те са в следствие от правата над творчеството на Джон Ленън.

Източник: Уикенд