април 20, 2024

Йорданка на Мария се състари (Снимки)

https://kliuki.net/kliuki/yordanka-na-mariya-se-sastari-snimki/146545 Kliuki.net
Йорданка на Мария се състари (Снимки)

Йорданка на Мария спря да се грижи за себе си

Йорданка - майката на Мара Отварачката се състари и външният й вид е доста запуснат. Доскорошна брюнетка, днес тя се изживява като истинска блондинка, но май това никак не й отива, коментират интернет потребителите. Баба Даци се е маскирала с тъмни очила, но от далеч личи, че лицето й не е така перфектно, както беше на рождения ден на Марая, миналия август. Тогава всички говореха, че родителката е като сестра на дъщерите си. Днес лицето й изглежда доста състарено и подпухнало, като че ли вече не полага достатъчно грижи за себе си.

mara maikaКакво ли се е случило през последните месеци, се питат ужасените от вида на Йорданка фенове. Дали пък грижите за малката Марая не й идват в по-вече, че няма време за разкрасяващи процедури или просто жената остарява.

Доскоро, за разведената отдавна жена се носеха страховити слухове, че непрекъснато обикаля по купони и дискотеки и забива млади гаджета. Въпреки, че е прехвърлила 50-те неуморната Йорданка пълнеше жълтите страници на медиите с истории за себе си и своите похождения. Слуховете, които се разпространяваха за палавата Даци я свързваха винаги с доста по-млад от нея мъж.

Последната снимка на Йорданка, публикувана в мрежата разочарова потребителите. Коментарите са различни, но повечето твърдят, че баба Даци се е отдала на отглеждането на любимата си внучка Марая и е зарязала бурните купони, научиха от hotarena.net.

Фолк певицата Мария препуска по участия и наваксва позагубения си рейтинг. Така се случи и на този Великден и Марая бе при баба си. Отговорната Йорданка се заела сериозно с задачата и се постарала двете да си прекарат добре светлия празник. Малката Марая и баба Даци използвали хубавото време и се отдали на разходки и игри през целия празник.

майката на мария mara maika2 мария майка йорданка на мария mara maika5