април 16, 2024

Йойкю Карайел от "Север юг" с приз за най-добра актриса

https://kliuki.net/kliuki/yoykyu-karayel-ot-sever-yug-s-priz-za-nay-dobra-aktrisa/143281 Kliuki.net
Йойкю Карайел от "Север юг" с приз за най-добра актриса

Йойкю Карайел доказа, че не е бездарна, сдоби се с приз за най-добра актриса в Турция

Йойкю Карайел от "Север юг" получи приза за най-добра турска актриса. Звездата от хитовата турска поредица изненадващо се сдоби с признание за таланта си и затвори устите и на най-големите си критици.

Екранната Джемре от "Север юг" от години е упреквана, че няма капка артистичен талант и играе твърде безлично. Още с първите си появи в сериалаЙойкю Карайел получава жестоки критики от зрителите, че не влиза в образа достатъчно дълбоко, че не е интересна и дори, че й липсва талант. Заради това сценаристките Едже Йоренч и Мелек Генчоглу включват нова, популярна и обичана актриса в каста и то по средата на първи сезон.

[caption id="attachment_67171" align="aligncenter" width="300"]Йойкю Карайел получи приз за най-добра актриса Йойкю Карайел получи приз за най-добра актриса[/caption]

В края на сезона, най-известните сценаристки на турските сериали решават да убият главната героиня. Пост в социалните мрежи предизвиква лавина от коментари — и от най-критикувана и хулена,Йойкю Карайел изненадващо се превръща в една от най-обичаните звезди на турското кино, а героинята й е спасена.

[caption id="attachment_67170" align="aligncenter" width="300"]Джемре от "Север юг" със заслужено признание Джемре от "Север юг" със заслужено признание[/caption]

Преди броени дни Йойкю получи приза за най-добра турска актриса от престижния лицей Haydarpaşa. При получаването на наградата, актрисата развълнувана споделя „Самата аз неотдавна бях студентка. Затова се чувствал толкова близо до вас сега. Благодаря ви за това признание“, пишат от zuli.playbb.ru.

За екранната Джемре от "Север юг" признанието е двойно. От една страна актрисата получава заслужено признание за таланта си, а от друга затвори устата на всичките си критици, които я хулеха, че е бездарна кукла.