април 20, 2024

Юлияна Дончева огромна с бебето - избиха й тъмни петна под очите

https://kliuki.net/kliuki/yuliyana-doncheva-ogromna-s-bebeto-izbiha-y-tamni-petna-pod-ochite/143737 Kliuki.net
 Юлияна Дончева огромна с бебето - избиха й тъмни петна под очите

Юлияна Дончева е станала огромна с бебето, което носи, бременността определено й се отрази драстично на визията

Юлияна Дончева е станала огромна с бебето, видя Kliuki.net.

Манекенката не може да се похвали с онова божествено тяло, което разхождаше по подиумите едно време. Тя обаче се е отдала на мечтата си да увеличи семейството си и не се притеснява особено.

[caption id="attachment_71114" align="alignright" width="300"]Юлияна Дончева Юлияна Дончева огромна с бебето, бременността се отрази сериозно на тялото й[/caption]

Със сигурност Юлияна Дончева ще влезе във форма бързо след раждането, което предстои съвсем скоро. Междувременно обаче тя се появи на светско събитие с тъмни петна на лицето, предимно под очите и наедряла фигура.

Дончева ще става родител за втори път и уважи рождения ден на Златка Димитрова. Плейметката също носи рожба, но е едва в четвъртия месец. Тъкмо след това Юлияна Дончева ще я съветва по въпросите с майчинството.

Златка пърха от щастие и вече няма търпение да си гушне синчето от Миро. Тя спретна мил празник за юбилея си и една от специалните покани беше отправена лично към Юлияна Дончева. От известно време двете дами се срещат често, както за кафе, така и по различни поводи от интимния им живот.

Брюнетката се престраши и излезе на светло, въпреки че папараците само това чакаха. Коремът на Юлияна е доста изхвръкнал, а и килограмите си личат отдалеч.

Вижте сами как изглежда бременната Юлияна Дончева!