май 03, 2024

За първи път: Джена показа щерка си навръх втория й рожден ден (Вижте малката принцеса Цветея – Снимки)

Истинско малко русо ангелче отглежда фолк певицата Джена, което навърши 2 годинки

https://kliuki.net/bg-kliuki/za-parvi-pat-dzhena-pokaza-shterka-si-navrah-vtoriya-y-rozhden-den-vizhte-malkata-princesa-cveteya-snimki/221916 Kliuki.net
За първи път: Джена показа щерка си навръх втория й рожден ден (Вижте малката принцеса Цветея – Снимки)

Дъщерята на Джена скоро стана на две годинки и певицата най-накрая реши да я покаже на почитателите си в социалната мрежа. Това се случи навръх рождения ден на малката госпожица, тя празнува преди ден.

Някои от феновете на фолк звездата бяха забравили, че тя има и второ дете. До сега певицата не бе показвала момиченцето си  нямаше нито една снимка на Цветея като бебе или като малко по-голяма. Така, че дебюта й в социалната мрежа се случи навръх личния й празник.

Малката бе издокарана в червена рокличка досущ като кукла. А русите й косици бяха вързани на опашка и украсени с розова панделка. Момиченцето бе снимано с тортата, на която бе изписано името й и цифрата 2

Джена пожела на дъщеричката си да е много здрава и да радва фамилията както до сега защото всички много я обичат и я нарече „щастие наше”.

В семейството на Канарите отглеждат и  по-голям син, който преди няколко седмици стана на 7.Малчуганът е кръстен на баща си и от сега си личи, че ще стане музикант. От малък се увлича по барабаните и даже тортата му бе във форма като ударния музикален инструмент.

Източник:Хотнюз