април 25, 2024

За пръв път! Симона Загорова показа лицето на дъщеря си (Вижте малката красавица – Фото)

https://kliuki.net/kliuki/za-prav-pat-simona-zagorova-pokaza-liceto-na-dashterya-si-vizhte-malkata-krasavica-foto/165170 Kliuki.net
За пръв път! Симона Загорова показа лицето на дъщеря си (Вижте малката красавица – Фото)

Симона Загорова най-сетне се реши да покаже личицето на щерка си

До този момент тя упорито криеше как изглежда момиченцето, сякаш любопитните могат да го урочасат. Разбира се, криенето на лицата на децата е практика, типична за известните. И макар феновете им неминуемо да страдат от това, родителите, изглежда, не се вълнуват особено. Промяна отбеляза най-сетне Симона Загорова, като се реши да разкрие физиономията на малката. Въпреки че очите на детето все още остават скрити, много скоро аудиторията ще се запознае с него в пълния му блясък. [caption id="attachment_189444" align="aligncenter" width="300"]Симона Загорова показа личицето на малката си щерка Симона Загорова показа личицето на малката си щерка
Снимка: Инстаграм[/caption] Както се вижда от кадрите, Галина вече е пораснала млада госпожица. Почитателите на майка ѝ бяха очаровани от нея и не спряха да сипят хвалебствия. Някои заподозряха, че момиченцето е пълно копие на Симона, а дали наистина е така, може би ще разберем, когато видим цялото му лице. Загорова наруши правилото си и наистина публикува снимка на малката, коментира още woman.bg. Кратък коментар красеше кадъра – "Моето мече".

Родителите на малката Галина имаха страстна, но сравнително кратка авантюра. От любовта им на бял свят се появи именно детето. В знак на уважение към майка си Симона Загорова го кръсти на нейно име. Така жените в семейството на певицата вече имат достойно свое продължение. За нещастие, младите побързаха да се разделят, като фенове, разбира се, заподозряха специална намеса от страна на примата на попфолка.

В продължение на месеци се говореше, че тя не одобрява кандидат-зетя си, имайки предвид, че е неуспял младок, при това без амбиции. Кратката му връзка със Симона безспорно даде хляб на редица издания и в крайна сметка крахът на отношенията им бе очакван. Самата Загорова обяви края на връзката им, като сподели, че продължават напред, макар и разделени. Дани Милушев откри утреха по баровете, а бившата му сериозно разцъфтя след раздялата.