юни 13, 2024

Забавни снимки с животни хит в нета

https://kliuki.net/kliuki/zabavni-snimki-s-zhivotni-hit-v-neta/143600 Kliuki.net
Забавни снимки с животни хит в нета

Забавни снимки с животни   хит в нета, катерици направиха фурор

Забавни снимки с животни се превърнаха в хит в мрежата. Диви катерици вдигат тежести, участват в магически трикове, отварят шампанско, опитват се да яздят, макар и неуспешно и пленяват сърцата на хората. И тези неприсъщи за животинките дейности са реални и са запечатани завинаги от фотографа Макс Елис.

Фотографът Макс Елис е заснел поредица от забавни снимки с животни, на които катериците се държат като хора и имитират много смешни и нестандартни ситуации, в които биха попаднали хората. Те са превърнати в герои от животинското царство, които заемат човешки роли.

[caption id="attachment_70068" align="aligncenter" width="300"]Забавни снимки с животни хит в нета Забавни снимки с животни хит в нета[/caption]

Елис прекарва продължителни часове в работа и изчакване, за да се гарантира, че дивите катерици ще заемат своите смешни и непривични пози. Той използва играчки и храна, за да ги насърчи да застанат в подходящи позиции, а след това прави снимката в точно подходящи я момент.

[caption id="attachment_70061" align="aligncenter" width="300"]"И.... Снимаме!" "И.... Снимаме!"[/caption] [caption id="attachment_70062" align="aligncenter" width="199"]"Хей актрисата, премести се малко!" "Хей актрисата, премести се малко!"[/caption]

Така на една снимка малка катерица се опитва да измъкне корковата тапа на шампанското, на друга се опитва да вдигне щанга, на трета се държи като илюзионист.

[caption id="attachment_70063" align="aligncenter" width="199"]Добре свършена работа Добре свършена работа[/caption]

Фотографът казва, че първоначално идеята да заснеме забавни снимки с животни и по-конкретно с катерици в човешки роли е възникнала, след като е изгледал магическо шоу с професионални магьосници през декември миналата година.

[caption id="attachment_70067" align="aligncenter" width="300"]Забавните снимки са правени с истински животни Забавните снимки са правени с истински животни[/caption]

katerica 9_400_266 katerica 8_400_266 katerica 7_400_266

"Синът ми е много запален по магия, — споделя той, — така че аз помислих, че може да бъде забавно да видя дали мога да науча катеричките да изпълнява класически трикове.”katerica 3_400_244

Елис е категоричен, че катериците са наистина интелигентни животни и е удоволствие да се работи с тях. Но се изисква много търпение, за да се улови подходящия момент. Споделя, че понякога се е налагало да изчаква „фотомоделите” си с часове и дори с дни, за да заснеме правилната снимка. И че е направил кадрите, за да могат заедно с 11—годишният си син Гъливер да се забавляват.