март 26, 2023

Зад кулисите на Оскари 2023: Деколтето на Ева Лонгория и бременната Риана (Снимки, които едва ли ще бъдат показани)

Какво се случи зад кулисите на Оскарите, вижте снимки, които няма да бъдат показани

https://kliuki.net/kliuki/zad-kulisite-na-oskari-2023-dekolteto-na-eva-longoriya-i-bremennata-riana-snimki-koito-edva-li-shte-badat-pokazani/201145 Kliuki.net
Зад кулисите на Оскари 2023: Деколтето на Ева Лонгория и бременната Риана (Снимки, които едва ли ще бъдат показани)

На всяка церемония най-интересното става зад кулисите. Понякога обаче фотографите успяват да  хванат интересни моменти, които в последствие ще бъдат изрязани. Как изглеждат звездите зад кулисите на Оскарите2023. Събрахме снимки, които ще ви изненадат.

Лейди Гага реши да нацелува Брендън Глийсън зад кулисите. Личи си, че актьорът и режисьор от Ирландия не бе очаквал подобна атака от страна на певицата.

На следващата снимка се вижда как Кийт Ърбан е вперил погледа си в Никол Кидмън, докато актрисата позира пред фотографите. Вижте как й се възхищава!

По време на пандемията актьорът Адам Шапиро отвори собствен бизнес – пекарна, в която пече гевреци Филаделфия. И точно на червения килим, впрочем на жълтия тази година, той рекламира продукта си  заедно със своята пищна половинка.

Ашли Греъм и бременната Риана бяха спипани зад кулисите да си споделят опита от майчинството си.

Хали  Бери се опитва да разтвори още повече цепката на тоалета си, въпреки, че нейната рокля беше наречена една от най разголените на церемонията.

Ева Лонгория избра рокля с деколте до пъпа, че от някои ъгли беше по-добре изобщо да не се показва - бюста й е увиснал и се вижда коремче.