март 19, 2024

Задължително прочетете това, ако сте роден преди 1970-та

Д-р Александър Мясников споделя важни неща за живота

https://kliuki.net/kliuki/zadalzhitelno-prochetete-tova-ako-ste-roden-predi-1970-ta/204214 Kliuki.net
Задължително прочетете това, ако сте роден преди 1970-та

Цифрите в ЕГН-то могат да предизвикат ужас у не малко хора. Те ни напомнят за бързото преминаването на годините, докато свещите на тортата неумолимо се увеличават.

Задължително прочетете това, ако сте роден преди 1970-та

Всички искаме да запазим младостта си и да се чувстваме здрави като на 20 години, но животът тече в една посока и не можем да го спрем.

Именно поради тази причина д-р Александър Мясников се обърна към всички, родени преди 1970 година, и им даде жизненоважен съвет.

Задължително прочетете това, ако сте роден преди 1970-та - Снимка 2

"Слушайте и запомнете това, което ще ви кажа. Ако го спазвате, животът ви ще се промени", каза категорично специалистът.

"Не се оставяйте на меланхолия и униние. Да, вече сте на сериозна възраст, но все още сте живи, нали? Живейте всеки миг така, сякаш е последният ви на белия свят...

Дори ако имате здравословни проблеми и болести, не се предавайте на тях", настоява докторът.

Според него, изведнъж му хрумна, че хората, родени преди 1970 година, нямат какво много да направят, за да удължат допълнително живота си.

"Генетиката - няма какво да се промени! Всеки живее живота си по свой начин, който смята за най-добър за него.

Някои са прекалили с храната, алкохола, забавленията, пушенето и пороците, докато други са водили по-умерен начин на живот. Ако сте родени преди 1970 година, това, което сте направили, вече е направено!"

Все пак, никой не знае колко му е отредено и трябва да живее пълноценно оставащите си дни, това е единственото според лекаря, което трябва да се има предвид.

Източник: blitz.bg