September 28, 2024

Загуби си работата и се бори със зависимости: Как живее най-големят син на Пиърс Броснан, след като баща му го заряза?

Рядка поява на мъжа разтревожи всички - Кристфър има вид на бездомник и клошар

https://kliuki.net/kliuki/zagubi-si-rabotata-i-se-bori-sas-zavisimosti-kak-zhivee-nay-golemyat-sin-na-piars-brosnan-sled-kato-bashta-mu-go-zaryaza/225634 Kliuki.net
Загуби си работата и се бори със зависимости: Как живее най-големят син на Пиърс Броснан, след като баща му го заряза?

Романсът между холивудския секс символ Пиърс Броснан и актрисата Касандра Харис беше много красив. Ефектната блондинка вече имаше две деца, когато срещна известния красавец. Тогава момичето дори не очакваше, че любимецът на публиката може да стане грижовен съпруг за нея и заместващ баща за децата й. В същото време Пиърс, когато разбра, че е луд по Касандра, се държеше като истински мъж. Само година след началото на романса двойката се ожени и актьорът осинови 9-годишната Шарлот и 8-годишния Кристофър.

Пиърс се справи добре с ролята си на втори баща. Касандра беше щастлива, че съпругът й прие децата й. Три години след сватбата двойката имаше общо дете. Но семейното щастие беше много краткотрайно. През 1987 г. актрисата бе диагностицирана с рак. По това време актрисата е само на 39 години. Пиърс увери съпругата си, че има младо и силно тяло, което определено ще се справи с болестта. Въпреки това Касандра ставаше все по-зле и след 4 години момичето умира.

За цялото семейство загубата беше ужасна мъка. Смъртта на Касандра накара Пиърс да стане още по-обединен с осиновените си деца. Актьорът продължи да живее с Шарлот и Кристофър. Най-нещастният човек, който изпита загубата на Касандра, беше най-големият й син. От юношеството младежът се пристрастява към алкохола и незаконните наркотици. Тогава Пиърс наистина искаше да му помогне. Актьорът се стараел да занимава осиновения си син с работа. Кристофър беше асистент режисьор във филмите на Броснан. Но това не помогна.

Вече 20 години известният татко не общува със сина си. Пиърс осъзна, че не може да се справи със зависимостите на Кристофър и прекъсна всички контакти. Младежът дълго време не се появяваше на папарашки снимки. Според вътрешни хора Кристофър все още използва незаконни вещества. На последните снимки мъжът изглежда по-зле от осиновителя си, който е с 20 години по-възрастен от него.

Близките на Кристофър се опитват да му помогнат. Но дори смъртта на сестра му през 2013 г. не го накара да дойде на себе си. Шарлот почина от същата болест, която някога отне живота на майка й.  И тази  обща трагедия не накара Пиърс и Кристофър да се помирят.

Източник: wday.ru