декември 02, 2022

Захари Бахаров във филм на Джордж Клуни - уж скромен, а подигра Гала!

https://kliuki.net/kliuki/zahari-baharov-vav-film-na-dzhordzh-kluni-uzh-skromen-a-podigra-gala/142717 Kliuki.net
Захари Бахаров във филм на Джордж Клуни - уж скромен, а подигра Гала!

Захари Бахаров се похвали с участие във филм на Джордж Клуни и по между другото се подигра с Гала, възмутиха се зрители

 

Захари Бахаров – любимецът от „Под прикритие”, се похвали с участие във филм на Джордж Клуни!

Рано сутринта актьорът разказа за кратката си роля и скромно подчерта, че не е нужно хората да гледат „Пазители на наследството” заради него, а защото си заслужава да видят останалите звезди в продукцията.

[caption id="attachment_62584" align="alignright" width="300"]Захари Бахаров се похвали с участие във филм на Джордж Клуни и междувременно подигра Гала Захари Бахаров се похвали с участие във филм на Джордж Клуни и междувременно подигра Гала[/caption]

Kliuki.net научи, че снимките са правени в Германия, в местността Харц. Захари Бахаров ще играе руснак и е получил лична покана от Джордж Клуни, който се изявява като режисьор на лентата.

Докато течеше разговорът обаче Захари Бахаров се направи на скромен, а в следващия момент грубо се подигра с Гала, което тотално възмути зрителите. „Не съм тук да показвам снимки от екскурзия, като при Гала…”, изцепи се той на шега.

Усмивката му обаче не можа да замаже ситуацията и дори водещият на Нова телевизия леко се смути от коментара му. В мрежата пък заваляха множество реакции, които осъдиха Захари Бахаров за поведението му.

„Много си е повярвал нещо, с един сериал и вече стана големият пич!”, хулят го потребители.

Така или иначе, Захари Бахаров е доволен от ангажимента си в чуждестранния проект и явно славата му расте с всеки изминал ден.

Вижте сами във видеото как се подигра с Гала Захари Бахаров!