март 28, 2024

Защо Светлана Гущерова си брои залците?

https://kliuki.net/kliuki/zashto-svetlana-gushterova-si-broi-zalcite/166840 Kliuki.net
Защо Светлана Гущерова си брои залците?

Тя е на седмото небе от щастие, че отново е в мечтаната си форма


Ако има някакъв повей на щастие в русата главица на Светлана Гущерова, то това е мисълта, че отново е достигнала заветните си 40 килограма. Крехката блондинка, която само преди няколко месеца роди третото си дете, си брои залците и едва ли хапва повече от всяко от децата си. Резултатът вече е налице – пенсионираната плеймейтка успя да се стопи до лелеяните от нея 40 килограма.

„Направо ще се скърши от слабост. Краката й приличат на кокили. В лицето е като питка, втасала от филърите и ботокса. Човек не може да предположи, че е раждала цели 3 пъти – кльощава е концлагеристка. Затова пък пухкавият й мъж я компенсира с килограми – дебеличък, нисичък, със зализан перчем, накичен с всякакви медальони и пръстени“ – коментира свидетел, станал очевидец на почивката на семейство Гущерови в Гърция.

Светлана Гущерова неведнъж е споделяла, че много държи да бъде фина и слаба, като съкровената й мечта била да стигне до 38 кг. „Ако я изпълни, съвсем ще се погуби“ – коментират хора, които са наясно с нервните и хранителни разстройства.
„Това не може да бъде отговорно поведение на една майка на 3 деца. За да се грижиш за тях, трябва да си здрав“ – коментират запознати с въжделенията на Гущерова.
Източник: „Уикенд“