юни 10, 2023

Здравко Василев пак в Биг Брадър, на феновете им писна

https://kliuki.net/kliuki/zdravko-vasilev-pak-v-big-bradar-na-fenovete-im-pisna/144582 Kliuki.net
Здравко Василев пак в Биг Брадър, на феновете им писна

Здравко Василев пак се уреди за риалити формата, мъчи се да се спаси от фалит

Здравко Василев пак ще участва в Биг Брадър. Източници до екипа на шоуто издадоха, че продуцентите отново обмислят да вкарат в шоуто гларуса от Приморско. Който пък нямал нищо против идеята. Дори тъкмо обратното. Здравко Василев бил буквално на ръба на фалита след като бизнесът му с хотелите замирал.

[caption id="attachment_79680" align="alignleft" width="300"]Здравко Василев пак напира за Биг Брадър Здравко Василев пак напира за Биг Брадър[/caption]

Хора от Приморско издават, че и петте му хотела стоят празни, въпреки гръмките му заявления, че всичко е наред. Истината е, че победителят в първия сезон на Биг Брадър я е закъсал много яко за пари и един хонорар от евентуално участие в нов сезон няма да му дойде никак зле, научиха от hotarena.net. Нещо повече, Здравко дори смята, че има шанс отново да спечели риалитито и да гушне голямата награда. За да си оправи финансовите проблеми.

Подобна вероятност обаче никак не се нрави на онлайн потребителите, на които им писна да гледат лицето на приморския плейбой в шоуто. Хората недоволстват от факта, че продуцентите се мъчат да тикат Здравко постоянно в ефира, че да печели пари. "Престанете да ни занимавате с този, никой не иска да му гледа физиономията", коментират разгневени форумци.

Ако обаче действително се водят преговори със Здравко Василев да се включи в евентуален нов сезон на Биг Брадър Ол Старс, той нищо чудно да приеме. Тъй като освен безпаричието покрай хотелите, плейбоят го е налегнала още една грижа. А именно безценната му яхта, купена с парите от риалити формата. Която отнесе сериозни щети след пороя, удавил Приморско преди по-малко от месец.