октомври 01, 2023

Жега: Гришо и новата му лъснаха по без нищо (Тенисистът и румънката не крият страстта си – Снимки)

Григор и фаталната красавица Мадалина се отдадоха на ласки, не могат да сдържат страстта си

https://kliuki.net/kliuki/zhega-grisho-i-novata-mu-lasnaha-po-bez-nishto-tenisistat-i-rumankata-ne-kriyat-strastta-si-snimki/203305 Kliuki.net
Жега: Гришо и новата му лъснаха по без нищо (Тенисистът и румънката не крият страстта  си – Снимки)

Григор Димитров се показа с новата си половинка моделката Мадалина Генеа. Влюбените позират за снимки без дрехи и шашнаха социалната мрежа с провокативни фотоси.

Двойката си разменя интимни ласки, а към изненадващите снимки сексапилната румънка написа: „Скоро очаквайте повече!”

Кадрите са първите, на които Гришо позира на ръба на еротиката и те сюрпризираха феновете му, които не са го виждали в подобна светлина.

Най-изненадващо обаче горещите фотоси изчезнаха само ден след кат бяха публикувани в Инстаграм от ослепителната Мадалина. Която ги изтри по най-бързия начин.Остава загадка защо красавицата реши така и дали не са предизвикали някаква негативна реакция.

Малко преди това Ганеа пусна стори в профила си, на което се вижда как с Григор са празнували рождения му ден, който бе вчера. На  16 май той навърши 32. Моделката написа: "Една година по-късно”, с което даде да се разбере, че връзката им датира  от доста време. Все повече започва да се говори, че имено заради нея Гришо е изоставил рускинята Лолита Османова, с която имаше  преди любовна авантюра.