април 25, 2024

Жена на България разочарова феновете, участничките с целулит (Снимки)

https://kliuki.net/kliuki/zhena-na-balgariya-razocharova-fenovete-uchastnichkite-s-celulit-snimki/142954 Kliuki.net
Жена на България разочарова феновете, участничките с целулит (Снимки)

Жена на България се оказа поредният много рекламиран конкурс, в който участничките бяха под всякаква критика

Жена на България е поредният конкурс за красота, проведен в столицата. Шумно рекламираното събитие се проведе вчера в известен столичен клуб, а организаторите му имаха претенции, че това е едва ли не един от най-престижните конкурси за красота в страната. Дали заради голямата реклама или не, но заведението беше пълно с желаещи да гледат на живо избора за Жена на България. Които желаещи обаче останаха доста разочаровани от видяното.

[caption id="attachment_64465" align="alignleft" width="300"]Част от претендентките за Жена на България Част от претендентките за Жена на България[/caption]

Голяма част от кандидатките за короната в уж престижния конкурс се оказаха под всякаква критика, споделят очевидци. Доста от момичетата изненадали неприятно зрителите в тура по бански, в който телата им лъснали в не особено приятна светлина. Гостите на заведението споделят, че повечето претендентки за титлата Жена на България били с няколко килограма над нормата и демонстрирали без притеснение не съвсем плоски кореми. Голяма част от девойките имали и солидно количество целулит, разказват шашардисаните зрители.

И това далеч не е всичко. В един от туровете момичетата е трябвало да се представят в рокли, подбрани от техния собствен гардероб. И докато някои от тях заложиха на класически черни тоалети, други, в стремежа си да бъдат забелязани, се бяха стъкнали наистина безумно, коментират форумци. "Едната беше като ориенталска танцьорка, друга пък беше навлякла някакви парцали с тигрова щампа", недоумяват потребителите.

Разгледайте в галерията ни част от претендентките за Жена на България.

[gallery link="file" ids="64466,64467,64468,64469,64470,64471,64472,64473,64474"]