април 19, 2024

Жената на Андрей го спипала на калъп с приятелка (Сръбкинята Даниела опитала да се самоубие след шока – Скандални подробности)

https://kliuki.net/kliuki/zhenata-na-andrey-go-spipala-na-kalap-s-priyatelka-srabkinyata-daniela-opitala-da-se-samoubie-sled-shoka-skandalni-podrobnosti/166301 Kliuki.net
Жената на Андрей го спипала на калъп с приятелка (Сръбкинята Даниела опитала да се самоубие след шока – Скандални подробности)

Бившата жена на Андрей Арнаудов го спипала на калъп с приятелка, узна Kliuki.net.

Истинската причина за скоропостижния развод на продуцента със сръбкинята Даниела най-сетне излезе наяве след повече от 10 години мълчание. Той не крие, че вината за разпадането на брака им е негова. „Не се разбираме, а вече не се и обичаме“, каза тогава той и отказа да коментира повече.

Едва наскоро той призна, че по онова време се е държал много инфантилно и изобщо не е бил готов за брак. „Много я нараних. Тя беше каччествен човек и не заслужаваше това“, разкри той. Столични клюкари твърдят, че Даниела спипала на калъп Андрей с нейна близка приятелка. Драмата се разиграва на 16 май 2010 година, когато сръбкинята се прибира изненадващо от Белград в семейното им жилище в София.

Там тя се натъква на кошмарна гледка – в дома им Андрей пие сутрешно кафе и фреш, току що станал от сънм  с една от най-добрите й приятелки. Сръбкинята до ден днешен не може да си спомни какво е направила след това, заради силния шок.

Знае само, че на секундата е напуснала жилището и е тръгнала обратно за родината си, а само час по-късно блъска колата си в близост до границата. Говори се, че катастрофата не е била случайна и Даниела се е опитала да се самоубие като се е блъснала умишлено в скала. За това говори високата скорост, с която се е забил автомобилът.

Сръбкинята оцелява като по чудо и се отървава само със синини и натъртвания, но категорично отказва да се види с Андрей, за да чуе обясненията му. А самият той към днешна дата признава, че по онова време го е интересувало единствено да спи с колкото се може повече жени.

Източник: Уикенд