март 25, 2023

Жени и Тачо никога не са смятали да се развеждат

https://kliuki.net/kliuki/zheni-i-tacho-nikoga-ne-sa-smyatali-da-se-razvezhdat/145502 Kliuki.net
Жени и Тачо никога не са смятали да се развеждат

Жени и Тачо си живеят заедно, въпреки гръмките заявления за развод

Жени и Тачо няма да се развеждат, всичко е било постановка за пред зрителите

Жени и Тачо никога не са имали намерения да се развеждат. Всички скандали и гръмки заявления за развод, които зрителите видяха във ВИП Брадър, са били само и единствено с цел рейтинг за шоуто. Това е мнението на голяма част от феновете, които гледаха гостуването на шестата по хубост в света в предаването на Сашо Диков.

[caption id="attachment_85665" align="alignleft" width="300"]Жени и Тачо няма да се развеждат Жени и Тачо няма да се развеждат[/caption]

В него шефката на Визаж се изпусна за истината за отношенията си с мъжа си. Жени разкри, че никога не се е разделяла с Тачо, въпреки заканите си. Нито пък е смятала да го прави. Нещо повече, Жени и Тачо продължават да си живеят заедно и дори кроят планове за общ бизнес.

Инициативата за него е дошла от Тачо, който смята да използва парите си, които е получил за участието си в шоуто. Съпругата му пък го подкрепя напълно и дори го е натиснала точно заради това да влезе в риалитито. В което разиграха доста добър цирк, само и само да станат интересни на зрителите. И да вдигнат рейтинга на ВИП Брадър в замяна на връщането на Тачо в шоуто и съответно на възстановяването на хонорара му.

Миската проговори и за скандалното си признание, че двамата с Тачо са правили групови изпълнения. Очевидно засрамена от признанието си, модната шефка се опита да замаже положението, заявявайки, че се било случило само един път, при това само с едно момиче, и не им е харесало, предават от hotarena.net.

Жени са опита за пореден път да изчисти и миналото си, за което се носят всякакви скандални слухове. Най-упоритият от които е, че момичетата от агенцията й всъщност не работят като манекенки, а си изкарват парите като високо платени момичета на повикване.

Модната шефка е категорична, че момичетата й никога не са обслужвали нечии мераци и единственото им задължение е било да участват в модни ревюта и фотосесии.