април 20, 2024

Жени и Тачо с най-скандална раздяла през 2014 (Топ 3)

https://kliuki.net/kliuki/zheni-i-tacho-s-nay-skandalna-razdyala-prez-2014-top-3/145787 Kliuki.net
Жени и Тачо с най-скандална раздяла през 2014 (Топ 3)

Жени и Тачо спретнаха истински цирк от семейните си проблеми и успяха да изкарат и пари от тяхЖени и Тачо не се посвениха да извадят проблемите си пред цялата страна

Жени и Тачо безспорно са двойката, която се раздели най-скандално през отминалата 2014 година. Семейството, което 10 години уж се пишеше за образцово, най-ненадейно се оказа пред развод. А причините за това не са една и две.

[caption id="attachment_87473" align="alignright" width="300"]Жени и Тачо се разделиха със скандал Жени и Тачо се разделиха със скандал[/caption]

Първоначално лъсна скандала изневяра на Тачо с манекенката Зорница Линдарева. Която се оказа и част от Визаж - фирмата на измамената съпруга Жени Калканджиева. В последствие Зорница се появи в ред медии, за да приказва за връзката си с женения си любовник, разкривайки, че детето на Жени и Тачо я познава и дори я нарича како Зорче.

И тъкмо си мислехме, че по-зле няма накъде, излезе наяве, че и модната шефка си има любовник. Съмнителният бизнесмен Кела, който пък бил заплашвал Тачо. И за да стане циркът пълен, Жени и Тачо влязоха във ВИП Брадър, уж за да сплотяват отношенията и да спасят семейството си. Естествено срещу тлъст хонорар.

В шоуто обаче влезе и любовницата Линдарева, която отнесе шамар от Тачо пред очите на камерите и хилядите зрителите. А след края на риалитито се оказа, че бракът на Жени и Тачо е необратимо разрушен и връщане назад няма.

Тяхната раздяла си съперничи по скандалност единствено с краха на връзката между Христо Сираков и Биляна Евгениева. Двамата се сгодиха и стягаха сватба и по всичко изглеждаше, че Ицо Стоте манекенки най-накрая се е спрял на една жена.

Точно тогава обаче бяха излъчени скандални кадри, в които се вижда как Биляна се целува и прегръща с Благой Георгиев. Разбира се, измаменият Сираков незабавно натири невярната манекенка, която се оказа от два стола на земята, след като и Джийзъса й би шута, припомнят от hotarena.net.

Със скандал се разделиха и Деси Зидарова и бизнесменът Михаил Младжов. И двамата не отрекоха, че причина за края на брака им е Бориса Тютюнджиева. Самата Деси пък избяга чак в Мексико, за да се скрие от скандала.