март 29, 2024

Жени и Тачо се издадоха, че сдобряването им е постановка

https://kliuki.net/kliuki/zheni-i-tacho-se-izdadoha-che-sdobryavaneto-im-e-postanovka/145250 Kliuki.net
Жени и Тачо се издадоха, че сдобряването им е постановка

Жени и Тачо потвърдиха без да искат, че разиграват сценарий в шоуто, за да получат париЖени и Тачо изобщо не са се сдобрявали, всичко е просто цирк

Жени и Тачо разкриха, че цялата постановка по драматичното им сдобряване, е просто сценарий. И цирк, разиграван от тях, по поръчка на ВИП Брадър, за да си вземат хонорарите. Семейството без да иска разкри цялата игра по време на поредния си скандал в Къщата. След който шестата по хубост в света категорично отказа да спи в едно легло с мъжа си.

[caption id="attachment_84040" align="alignleft" width="300"]Жени и Тачо доказаха, че сдобряването им е фарс Жени и Тачо доказаха, че сдобряването им е фарс[/caption]

Нещо повече, шефката на Визаж върна и прословутия пръстен с диамант и рубини, който Тачо й подари при повторното си връщане в шоуто. Феновете, а и останалите съквартиранти, видяха в действията просто поредното доказателство, че тя и мъжът й нямат никакви намерения да спасят брака си. И че привидно подобрените им отношения са плод единствено на продуцентски замисъл, видяха от "24 часа".

"Повече от ясно е, че не могат да се гледат! Изкараха няколко дена, преструвайки се, че всичко е цветя и рози, но дотам.", коментират онлайн потребителите. Припомняме ви, че Жени и Тачо взривиха Образцовия дом на ВИП Брадър още с влизането си в шоуто. Двамата се караха почти постоянно, сипейки обиди и закани един срещу друг.

Присъствието на любовницата на Стефан - Зорница Линдарева, също допълнително нагнети напрежението и в един момент нервите на Тачо не издържаха и той я шамароса. Заради което и беше изгонен от Къщата. Веднага след излизането си Тачо заяви, че мисли за развод, тъй като бракът му с Жени вече се крепи единствено на детето им.

Само няколко дена по-късно обаче Тачо обърна палачинката и започна да разправя как иска да си даде още един шанс с Жени. Което явно е било подготовка за връщането му в шоуто и цялата постановка за мнимото им сдобряване. Скрепено с пръстен, за който се появи информация, че дори не е купен, а взет назаем, само за пред камерите.