март 25, 2023

Жени и Тачо уредени да спечелят ВИП Брадър?

https://kliuki.net/kliuki/zheni-i-tacho-uredeni-da-spechelyat-vip-bradar/145397 Kliuki.net
Жени и Тачо уредени да спечелят ВИП Брадър?

Жени и Тачо ще приберат голямата награда от шоуто

Жени и Тачо имат договорка с продуцентите да спечелят риалитито

Жени и Тачо са победителите във ВИП Брадър! Седмица преди големия финал на риалитито хора от екипа издадоха, че крайният му изход е бил ясен още от самото начало. По думите им още преди влизането си в Къщата Жени и Тачо поставили условие на организаторите на продукцията да ги изкарат победители. Иначе се отказват от участие.

[caption id="attachment_85015" align="alignleft" width="300"]Жени и Тачо ще спечелят ВИП Брадър? Жени и Тачо ще спечелят ВИП Брадър?[/caption]

Продуцентите не му мислили кой знае колко, тъй като били готови на всичко, за да си осигурят семейството на миската в шоуто си. Които, в добавка с любовницата на Тачо, им гарантираха сеир и интерес сред зрителите. Както се и случи, припомнят от Hotarena.net. Така че цената Жени и Тачо да излязат победители, устройвала напълно ВИП Брадър.

Още повече, че от шоуто разчитали на вече доказалия се в предишни сезони модел, а именно - сълзи и драма, които да трогнат зрителите. Феновете определено си падат по сълзливите истории и доказателство за това са победите на ревльото Мирослав и гларуса Здравко от Приморско, които без стеснение си изтипосаха кирливите семейни ризи в публичното пространство.

Затова от шоуто се надяват, че зрителите няма да се усъмнят, ако този сценарий се повтори и сега. Поради тази причина Тачо беше върнат в Къщата, въпреки шамара, който заби на Зорница. И заради който трябваше да напусне завинаги формата. Само дето невъздържаното му поведение обърка сериозно сметките на продуцентите и те трябваше по спешност да измислят как точно отново да го набутат обратно в шоуто.

Заради тов цяла седмица след като беше изгонен, Тачо отново влезе в шоуто, уж за да си вземе поука от случилото се и да покаже, че се разкайва. Истината обаче е, че продуцентите го върнаха, за да могат той и жена му да си приберат уговорената награда, категорични са от екипа на предаването.