април 19, 2024

Жени Калканджиева напусна Тачо, поиска развод

https://kliuki.net/kliuki/zheni-kalkandzhieva-napusna-tacho-poiska-razvod/145581 Kliuki.net
Жени Калканджиева напусна Тачо, поиска развод

Жени Калканджиева е непреклонна в решението си да се разведеЖени Калканджиева се е изнесла от семейното гнездо

Жени Калканджиева и Тачо вече са разделени окончателно! Миската се е изнесла от общото им жилище със съпруга й и в най-скоро време ще поиска развод, издадоха близки до семейството. Този път шефката на Визаж е непреклонна в решението си тя и мъжът й да поемат по различни пътища. Източници на kliuki.net издават, че шестата по хубост в света е категорична, че иска да се разведе и нищо не е в състояние да я разубеди от решението й.

[caption id="attachment_86165" align="alignright" width="300"]Жени Калканджиева поиска развод от Тачо Жени Калканджиева поиска развод от Тачо[/caption]

Въпреки настояванията не само на Тачо, ами и на Маргина, който, както знаете, е основният защитник на Тачо. Мафиотският бос бил категоричен, че Жени Калканджиева трябва да запази брака си. В светските среди от години се шушука, че именно Маргина е човекът, който е наредил на миската да се омъжи за неизвестния тогава имигрант в Испания Тачо, за да отвлече вниманието на хората от тяхната връзка. И съответно от бизнеса му.

Тогава Жени го послуша, тъй като му дължи много - в това число и модната си компания, която основа не без негова помощ. Пак по негово настояване тя се отказа от развода след като лъсна аферата на Тачо с Зорница Линдарева. Още тогава Жени Калканджиева беше решила да сложи край на брака си, но Маргина я спря. Това обаче накара миската да започне и тя да слага рога на мъжа си, както стана ясно от признанията на самия Тачо във ВИП Брадър.

По време на който двамата уж се опитаха да подобрят взаимоотношенията си и да запазят семейството си, припомнят от vsekiden.com. Изглежда обаче това е невъзможно и в крайна сметка двойката ще се разведе. Родителите все пак са постигнали компромис по отношение на сина си Георги, за когото са се разбрали да си поделят грижите.