март 29, 2024

Жени Калканджиева преди 15 години! Красива е, нали?

https://kliuki.net/kliuki/zheni-kalkandzhieva-predi-15-godini-krasiva-e-nali/142388 Kliuki.net
Жени Калканджиева преди 15 години! Красива е, нали?

Ето как изглеждаше навремето шестата по красота в света

Тя може и да е на 40 днес, но изглежда така сякаш времето е спряло за нея. Жени Калканджиева продължава да е сред най-красивите жени у нас, независимо, че не е в първа младост вече. Уникални снимки на бившата миска се появиха в мрежата.

На фотосите Жени Калканджиева е на възраст между 20 и 25 години. Няма спор, че бившата миска е невероятна красавица и изглежда наистина изумително.

[caption id="attachment_60317" align="aligncenter" width="300"]Жени Калканджиева като млада Жени Калканджиева като млада[/caption] В интернет и до днес се възхищават на тв водещата, която успя да постигне умопомрачителното шесто място по красота в света. На старите си снимки, както и днес, Жени няма и една пластична операция по тялото си и изглежда изключително красива.Jeni 2

„Каква красавица беше навремето!“, „Като кукла е, уникални черти има“, коментират форумки в мрежата. Много от тях са на мнение, че е жалко, че миската в последните седмици така се съсипва, злоупотребявайки с алкохола покрай семейните си проблеми.

[caption id="attachment_60316" align="aligncenter" width="300"]Красива е, нали? Красива е, нали?[/caption]

Припомняме ви, че проблемите на Жени с чашката лъснаха по време на участието й в „Къртицата“. Тогава бившата мис България демонстрира както борчески дух, така и влечение към алкохола. И почти непрекъснато бе в ефир леко подпийнала и подпухнала.