февруари 01, 2023

Жени Калканджиева с фалшив аборт?

https://kliuki.net/kliuki/zheni-kalkandzhieva-s-falshiv-abort/145271 Kliuki.net
Жени Калканджиева с фалшив аборт?

Жени Калканджиева не е губила дете, всичко е постановка заради рейтинга

Жени Калканджиева е била в болница заради бъбречната криза, не заради аборт

Жени Калканджиева не е губила дете в Къщата на ВИП Брадър! Бившата Мис България не е правила спонтанен аборт, каквато информация се появи в медиите по-рано днес. Шефката на Визаж действително е била приета по спешност в болница, но причината за това не е фатално приключила бременност. Според източници от шоуто, пожелали анонимност, Жени Калканджиева е била изведена извън Къщата, за да бъде подложена на медицинска интервенция.

[caption id="attachment_84197" align="alignright" width="300"]Жени Калканджиева не е правила аборт? Жени Калканджиева не е правила аборт?[/caption]

Причината за това обаче не е спонтанен аборт, а тежка бъбречна криза. Която миската получила заради злоупотреба с алкохол. Това се случило по времето, в което мъжът й Tачо беше извън шоуто, заради шамара, който заби на Зорница Линдарева. Заради стреса покрай случващото се, модната шефка посягала към чашката по-често от обикновено и бъбреците й просто не издържали.

Спешното й влизане в болница обаче породи слухове, че Жени Калканджиева всъщност е загубила дете. Любопитното е, че тези спекулации се появиха извън шоуто, а не сред съквартирантите, които са били наясно със случващото се. Едва в последствие няколко човека от екипа на риалити формата са заявили, че шестата по хубост в света е правила аборт.

Тази версия обаче сериозно усъмни зрителите, които заподозряха, че продуцентите на ВИП Брадър нарочно пускат подобни фалшиви слухове, за да предизвикват интерес към предаването. И съответно да му вдигат рейтинга.Тъй като една подобна драма със сигурност ще предизвика много повече внимание към Жени и Тачо, отколкото скандалите им, които вече започнаха да омръзват на феновете.

Още повече, че при повторното си влизане в Къщата Тачо говореше на жена си за второ дете, което щяло да ги сплоти повече и да им реши проблемите. Какъв по-добър сценарий за продуцентите да се окаже, че миската е загубила въпросното дете?