март 26, 2023

Жени Калканджиева се появи махмурлийка в ефира на предаването си

https://kliuki.net/kliuki/zheni-kalkandzhieva-se-poyavi-mahmurliyka-v-efira-na-predavaneto-si/142338 Kliuki.net
Жени Калканджиева се появи махмурлийка в ефира на предаването си

Шестата по хубост в света втрещи зрителите с подпухнало лице и неадекватно поведение

За проблемите с алкохола на Жени Калканджиева се шушука открай време в светското пространство. Публична тайна е, че някогашната шеста по хубост в света съвсем е изпуснала ситуацията от контрол покрай проблемите със съпруга си и публичната му изневяра.

[caption id="attachment_60007" align="alignleft" width="292"]Жени Калканджиева се появи пияна в ефира Жени Калканджиева се появи пияна в ефира[/caption]

Досега обаче известната с професионализма си Калканджиева не беше си позволявала това да пречи на работата й. До този уикенд. Когато бившата Мис България цъфна в ефира на ТВ7 солидно подпийнала, видяха от hotarena.net. Жени се появила буквално 15 минути преди старта на "Жените говорят", където си пратнира с Мая Савова.

За ужас на екипа и колежката си обаче миската изглеждала ужасяващо - подпухнала и с неадекватно поведение. За всички станало ясно, че водещата за пореден път е прекалила с чашките предната вечер. И че явно е решила да изтрезнява в ефира пред очите на зрителите.

Двойната доза кафе и усилията на гримьорите не дали особен резултат и по време на цялото предаване Жени мълчеше, оставяйки Мая да изнесе предаването. Малкото реплики, с които учстничката в "Къртицата" се опита да се включи, бяха изключително не на място, втрещени са зрителите.


Къртицата ep41/ 11.05.2013 by cool12312