април 27, 2024

Жени Калканджиева зарязва Кела заради Маргина

https://kliuki.net/kliuki/zheni-kalkandzhieva-zaryazva-kela-zaradi-margina/145419 Kliuki.net
Жени Калканджиева зарязва Кела заради Маргина

Жени Калканджиева ще трябва да се раздели с любовника си по нареждане на бившия си такъвЖени Калканджиева ще се раздели с Кела, който е подчинен на бизнесмена

Жени Калканджиева ще се раздели с любовника си Кела! Шефката на Визаж ще трябва да зареже женения си любовник, но причината за това не е желанието й да запази семейството си с Тачо. Не, шестата по хубост в света ще трябва да прекрати връзката си заради бившия си любовник и дългогодишен спонсор Красимир Маринов - Маргина.

[caption id="attachment_85163" align="alignleft" width="300"]Жени Калканджиева ще трябва да зареже Кела Жени Калканджиева ще трябва да зареже Кела[/caption]

Който наредил на някогашната си държанка незабавно да разкара Пламен Дишков, както е истинското име на Кела, научиха от hotarena.net. Причината за това обаче не са някакви чувства от страна на Маргина към бившата му.

Не, сикаджийският бос просто не искал да се шуми излишно покрай името на Жени Калканджиева, която всички свързват с него и далаверите му и то от години. Публична тайна е, че именно той е човекът, който нареди на модната шефка да се омъжи за Тачо и да създаде семейство, тъй като омъжена жена с дете буди много по-малко съмнения.

Точно заради това Маринов побеснял, когато научил за аферата на Жени. Освен, че по този начин се набърквала сама в скандали, модната шефка се спряла и на крайно неудачен вариант за любовник.

Оказа се, че Кела е част от СИК, но се намира много ниско в йерархията, особено в сравнение с вездесъщите братя Маргини, които са на върха на пирамидата. И буквално колят и бесят в групировката.

А Красимир Маринов нямал абсолютно никакво намерение да допусне някой от подчинените си да се навърта около бившата му любовница. За която се знае от години, че дължи кариерата и модната си компания единствено и само на него.