май 20, 2024

Жива Барби си изпати – покоси я анорексия! Виж как изглежда

https://kliuki.net/kliuki/zhiva-barbi-si-izpati-pokosi-ya-anoreksiya-vizh-kak-izglezhda/142862 Kliuki.net
Жива Барби си изпати – покоси я анорексия! Виж как изглежда

Жива Барби си изпати – анорексия покоси Ксения Бубенко заради манията й да изглежда перфектно

 

Жива Барби си изпати от анорексия – Ксения Бубенко е само на 20 години, а стресира с тялото си, видя Kliuki.net.

[caption id="attachment_63701" align="alignright" width="300"]Жива Барби си изпати - покоси я анорексия, ето как изглежда сега! Жива Барби си изпати - покоси я анорексия, ето как изглежда сега![/caption]

Манията на това младо момиче да бъде като куклите, да е слаба и да изглежда перфектно, сега й коства огромни усилия за живот.

Дълго време Ксения Бубенко смятала, че има нужда да свали, а постепенно се превръщала в скелет. Сега тя се бори да оцелее, вместо да се радва на хубавата си възраст и да се забавлява с приятелки.

[caption id="attachment_63702" align="alignleft" width="300"]Ксения Бубенко със сигурност съжалява за своята мания, но вече е анорексичка Ксения Бубенко със сигурност съжалява за своята мания, но вече е анорексичка[/caption]

Когато рускинята се качи на кантара, той показва едва 20 килограма… При нейния ръст от 158 см, това е почти фатално, разказват ужасени специалисти, писа Блиц. Ксения имала мечта да бъде Жива Барби, а в момента се моли само да се справи с анорексията.

Не е тайна, че заболяването е коварно и неусетно увлича нежните създания, които изпадат в крайности, за да бъдат във форма. Ксения по принцип е изключително енергична и е твърдо решена да преодолее проблемите си, но не е първата, нито последната, която таи подобни надежди.

Факт е, че анорексията нанася жестоки последствия на организма, затова Ксения Бубенко ще има нужда от чудо, убедени са близките й.

Снимките красноречиво подсказват докъде се е докарала тя, а вие вижте сами как си изпати това Жива Барби!

[gallery link="file" ids="63711,63710,63709,63708,63707,63706,63704,63705,63703"]