септември 24, 2023

Жоро Бирмата луд по новата си, запозна я с Лидка Скалата

https://kliuki.net/kliuki/zhoro-birmata-lud-po-novata-si-zapozna-ya-s-lidka-skalata/146396 Kliuki.net
Жоро Бирмата луд по новата си, запозна я с Лидка Скалата

Жоро Бирмата забрави за Преслава, майка му одобрява новата му

Георги Станоев с нова изгора. Жоро Бирмата заби младо маце скоро след изцепките му и скандалите с Фики Стораро и Преслава. Новата си любов срещнал в заведение в „любимия” му за изяви Студентски град. Въпросното заведение той често посещава и сваля мадами за по ден-два. Но този път е много влюбен, както се казва - влюбен до уши. Госпожицата, по която е хлътнал доскорошният любим на Преслава е студентка в Софийския университет, учи филология, много млада е и...умна, споделят запознати.

[caption id="attachment_91352" align="alignleft" width="300"]Жоро Бирмата е запознал новата с майка си Жоро Бирмата е запознал новата с майка си[/caption]

Милионерският син бързо, бързо забрави голямата си любов Преслава и сега е непрекъснато с новото си завоевание. Дори я представил на майка си Лидия, тъй като тя е най-важния човек за него и той се старае да се съобразява и да цени мнение й. И макар сърдита на сина си, защото е зарязал любимата й певица Преслава, тя все пак оценила по достойство новото завоевание на сина си.

Според нейни близки дори я е харесала, явно интелигентното и умно момиче е успяло да я впечатли. Дали пък Голямата Бирма не вижда в нея една бъдеща снаха? Дори и така да е, бизнес дамата не изключва и варианта госпожицата да е със сина й заради парите му, научиха от hotarena.net. Затова без заобикалки, в прав текст тя го предупреждава, че ако започнат да изтичат прекалено много пари по заместничката на Преси, ще спре кранчето.

Това е първото гадже на Бирмата, което майка му харесва след гласовитата певица, но не е първото, което милионерският син забива след скандалите и раздялата с Преслава. Еднодневките няма да броим. Малко по дълго се задържа Бирмата с една зашеметяваща брюнетка, манекенката Симона Кръстева.

Супермоделката се изявява основно в чужбина и заради нея бяха няколкото му воаяжи до Лондон. Но връзката им не издържа на растоянията. Очи, които не се виждат се забравят.