март 01, 2024

Жоро Бирмата налетя на Фики заради Преслава

https://kliuki.net/kliuki/zhoro-birmata-naletya-na-fiki-zaradi-preslava/146187 Kliuki.net
Жоро Бирмата налетя на Фики заради Преслава

Жоро Бирмата в болница с шевове след бой заради Преслава

Преслава е винаги под светлините на прожекторите. За кой ли път и сега, но този път е заради ревност и то от страна Бирмата. Той направо налетял на Фики в дискотека в Студенския град, където певците продължили да се забавляват, след церемонията по раздаването на наградите на ТВ”Планета”.

[caption id="attachment_90228" align="alignleft" width="300"]Жоро Бирмата налетял на Фики заради Преслава Жоро Бирмата налетял на Фики заради Преслава[/caption]

Всичко започнало мирно и тихо, докато подпийналата Преслава не започнала да се държи фриволно и без задръжки, за радост на посетителите. Прегръдки целувки, милувки и какво ли не още, като с най-голямо внимание удостоила младия си колега Фики. Той е бил и най-близко до нея на масата, но може да има и друга причина за това специално отношение.

Освен това гласовитата пайнерка е била подвласна и на емоциите, връхлетели я след статуетките, които е обрала на спомената по-горе церемония. Може би. Но прекалено свободното й поведение предизвикало други емоции в спрягания, в последните дни, за нейно ексгадже Георги Станоев-малката Бирма.

Осведомен от „доброжелател” за разкрепостеното поведение на любимата жена, той с гръм и трясък влетял в заведението, като най-напред се спречкал с охраната. Опитите на Преслава да го укроти не помогнали. Във възникналото меле той продължил да се разправя с всеки, който му се изпречи насреща, отнесла го и компанията на певицата, с която били на една маса.

Най-много от всички пострадал Фики. Но мелето не приключило до тук, научиха от Hotarena.net. Край на екшъна сложили дошлите с бухалки охранители, но не без последствия за участниците, слуховете говорят, че има доста пострадали и се е попроляла и кръв.

А Преслава бързо, бързо изтрезняла и напуснала заведението с главния герой. В каква посока ли? Запознати споделят, че го е отвела в болница.