юни 19, 2024

Жоро Бирмата се забавлява с любовница в Лондон (Снимка)

https://kliuki.net/kliuki/zhoro-birmata-se-zabavlyava-s-lyubovnica-v-london-snimka/146133 Kliuki.net
Жоро Бирмата се забавлява с любовница в Лондон (Снимка)

Жоро Бирмата набързо забрави за Преслава, забавлява се с новаЖоро Бирмата изобщо не страда за певицата

Жоро Бирмата набързо забрави за Преслава, с която уж се обичаха много. Богаташкият наследник очевидно изобщо не страда за бившата си, а вместо това се е отдал на забавления и купони. При това с нова жена. Пловдивчанинът за нула време е намерил заместничка на изпълнителката като дори не си прави труда да я скрие.

[caption id="attachment_89869" align="alignright" width="300"]Жоро Бирмата забрави Преслава Жоро Бирмата забрави Преслава[/caption]

И вече е заедно с новата си, за да се наслаждават на отношенията си необезпокоявани. Жоро Бирмата и новата му в момента са в Лондон, където снощи са били забелязани да се забавляват в местен пъб. А свидетелите на срещата разказват, че бившият на Преслава и новото му завоевание изглеждали повече от близки и определено не били само приятели. Въпросната девойка се казва Симона Кръстева и заработва като моделка в английската столица.

[caption id="attachment_89859" align="alignleft" width="300"]Жоро Бирмата с новата си Жоро Бирмата с новата си[/caption]

Близки до Георги Станоев пък разказват, че той е хлътнал доста здраво по госпожицата и изобщо не се и сещал за Преслава. Нещо повече, богаташът пътувал до Лондон специално, за да се срещне с хубавицата. Заедно с него и Симона, в кръчмата са били и още двама приятели на момичето, научиха от Hotarena.net.

Очевидно новината за новата връзка на Жоро Бирмата окончателно слага край на слуховете, че той и Преслава са решили да дадат още един шанс на отношенията си. Нещо повече, изглежда прекалено случайно, че Преси замина точно в този момент за Дубай с приятелки. Явно звездата вече е знаела за новата връзка на бившия си и затова е предпочела да се махне от страната, за да не гледа снимките му по медиите.

На които Симона се гушка любовно в него.