март 03, 2024

Жоро Бирмата уредил Преслава с приза "Музикален идол"

https://kliuki.net/kliuki/zhoro-birmata-uredil-preslava-s-priza-muzikalen-idol/146163 Kliuki.net
Жоро Бирмата уредил Преслава с приза "Музикален идол"

Жоро Бирмата заплашил Митко ПайнераЖоро Бирмата е готов на всичко, за да зарадва Преслава

Жоро Бирмата уредил за Преслава отличието "Музикален идол на годината". Тя ще е Идол за 2014. Тази новина взриви медийното пространство, защото изплува подозрението за нещо нередно. Милионерският син уговорил престижния приз с продуцента Димитър Димитров, твърдят запознати.

[caption id="attachment_90045" align="alignright" width="300"]Жоро Бирмата ли е уредил Преслава с награда? Жоро Бирмата ли е уредил Преслава с награда?[/caption]

Според HotArena слуховете около това , какво се е случило между тях са два. Едни твърдят ,че Малката Бирма е заплашил Пайнера, а други , че инж. Димитров е получил доста голяма сума в сметката си. За тази категория са номинирани Преслава, Джена, Анелия и Цветелина Янева и Галена. Някои коментират ,че няма да бъде справедливо Преси да получи едно от най-престижните отличия на ТВ „Планета“.

Нямала достатъчно заслуги през изминалата година. Каквото и да твърдят клюките, факт е, че фолк дивата е едно от най-ярките и знакови имена в българската музика през последното десетилетие. Притежава плътен и кадифен глас. Благодарение на богатите си гласови възможности е способна да пее много стилове музика-поп-фолк, фолклор, поп, рок, джаз. Тя е първата носителка на наградата „Музикален идол“ на телевизия „Планета“ и единствената в историята на поп –фолка , чиито общи титли „Певица на годината“ наброяват 11.

Феновете боготворят певицата. Коментарите в мрежата са доста категорични.Преслава е обичана , пее на живо на концертите си и никой не иска да повярва , че това със заплахите и парите под масата е истина. Други споделят,че Георги Станоев – Бирмата не се интересувал от професионалното й развитие и не би се месил в кариерата на Преси.

До раздаването на големите награди на телевизия „Планета“ остават само два дни.Надяваме се да научим истината след големия концерт на „Пайнер“.Привържениците очакват светското събитие с небивал интерес. Говори се ,че за Певица на годината ще бъде избрана Галена. Преслава винаги е ценяла наградата "Музикален идол" , защото е подплатена с гласовете на феновете.