март 28, 2024

Жоро Бирмата замени Преслава с цели две моделки

https://kliuki.net/kliuki/zhoro-birmata-zameni-preslava-s-celi-dve-modelki/144252 Kliuki.net
Жоро Бирмата замени Преслава с цели две моделки

Жоро Бирмата изобщо не страда за певицата, която си съсипа здравето заради него

Жори Бирмата ни най-малко не страда от раздялата си с Преслава. Бизнесменът с удоволствие си припомня какво е да е ерген и съвсем го е ударил през просото. В последните дни Жоро Бирмата се забавлява активно не с една, а с цели две моделки. Очевидци разказват, че вече няколко дена бившият на певицата се движи неотлъчно в компанията на Бояна Маринова и Галина Димитрова, която нашумя повече като Галя на Азис.

[caption id="attachment_77583" align="alignleft" width="300"]Жоро Бирмата се теши с две моделки след Преслава Жоро Бирмата се теши с две моделки след Преслава[/caption]

Двете са сред най-актуалните столични бръмчалки, за които обаче никой не е наясно с какво точно си изкарват парите. Госпожиците уж твърдят, че са моделки, но никой не ги е виждал да участват в каквото и да е ревю или фотосесия. За сметка на това в светските среди упорито се шушука, че момичетата, освен съквартирантки, делят и едно легло заедно. Буквално.

В което пък всеки платежоспособен господин е добре дошъл, за да се наслади на уменията им, научиха от hotarena.net. Изглежда точно това се е случило и с Жоро Бирмата. Негови приятели се кълнат, че богаташът редовно се прибира заедно с тях в квартирата им. Където надали просто гледат филми, смеят се форумци. И ожалват Преслава, която не стига, че тепърва ще бере срам заради похотливите изпълнения на бившия си, ами си съсипа здравето покрай него.

Както знаете, певицата отслабна плашещо много и е на ръба на анорексията. Единствено заради желанието на Жоро Бирмата да е слаба.