март 29, 2024

Жоро нападна Марина Мицич, Емил Каменов налетя на Борислав в "Къртицата"

https://kliuki.net/kliuki/zhoro-napadna-marina-micich-emil-kamenov-naletya-na-borislav-v-karticata/143227 Kliuki.net
Жоро нападна Марина Мицич, Емил Каменов налетя на Борислав в "Къртицата"

Жоро нападна Марина Мицич, Емил Каменов налетя на Борислав в "Къртицата"

ММА боецът Жоро нападна Марина Мицич в Къртицата и едва не я преби по време на мисията снощи. Брюнетката провокира втория отбор с викове „Там е Къртицата!“ след изключително жестока и тежка битка на арената. Нервите на спортиста не издържаха и той се нахвърли върху стилистката. И едва не я удуши, но бе навреме спрян от охраната.

Марина Мицич се оказа изключително жесток дразнител и успя да извади от равновесие и Бориса. Манекенката си изпусна нервите и се изказа изключително грубо за съотборничката си. В залата за номинации битката продължи да се развива с нова сила. А Марина Мицич отново бе в центъра на скандала.

[caption id="attachment_66721" align="aligncenter" width="300"]Жоро налетя на Марина Мицич Жоро налетя на Марина Мицич[/caption] marina 5Овладелият се Жоро побърза да се извини, като заяви, че е реагирал твърде импулсивно, но той се оказа далеч не единствения, който си изпусна нервите вечерта. Емил Каменов също не се сдържа и избухна от гняв, след като Борислав за пореден път го провокира. По време на заговорите, той нарече Емил, едва ли не глупав и заяви, че Гергана го води за носа, затова двамата са невероятно лесни за манипулиране. [caption id="attachment_66723" align="aligncenter" width="300"]Емил Каменов си изпусна нервите заради Борислав Емил Каменов си изпусна нервите заради Борислав[/caption]

Охранителят побесня и едва не се стигна до насилие между двамата. Той заби копието си пред Борислав, заявявайки, че номинацията е лична. И помоли Андрей да го не разпитва повече, защото е на ръба да извърши насилие. Предупреждение, с което водещия по чудо този път се съобрази.