декември 03, 2023

Златен глобус - вижте кои бяха най-зле облечените (Снимки)

https://kliuki.net/kliuki/zlaten-globus-vizhte-koi-byaha-nay-zle-oblechenite-snimki/145863 Kliuki.net
Златен глобус - вижте кои бяха най-зле облечените (Снимки)

Наградите Златен глобус се превърнаха в същинско модно бедствие

Наградите Златен глобус събраха цял куп дизайнерски недоразумения на едно място

Наградите Златен глобус са сред най-престижните в целия свят като отстъпват по значимост единствено на Оскарите. Именно за това за всяка уважаваща себе си актриса е от изключително значение да демонстрира зашеметяваща визия, преминавайки пред светлините на прожекторите на събитието. И докато някои се справят чудесно с тази задача, то стайлингът на други може да бъде определен като същинско модно бедствие.

[caption id="attachment_87955" align="alignleft" width="300"]Златен Глобус Кийра Найтли[/caption]

Специално за вас от kliuki.net събрахме галерия с най-нелепите тоалети на тазгодишните награди Златен глобус. Сред най-зле изглеждащите на червения килим беше Клеър Дейнс, чиято рокля приличаше на съшито от парцали хипарско тоалетче. Кери Уошингтън също не впечатли с избора си на тоалет. Роклята й я правеше да изглежда ниска и набита, а според критиците изглеждаше като ушита от одеяла.

Дженифър Лопес за поредна година доказа, че няма кой знае какъв усет за стил и елегантност, след като навлече рокля, която повече приличаше на рибарска мрежа, видяха от hotarena.net. Единствено перфектните й крака, които се подаваха под тоалета, донякъде компенсираха ужасния му вид. Не така стоеше въпросът с Кийра Найтли обаче. Чаровната по принцип англичанка се беше спряла на кошмарна рокля, която повече приличаше на нощница. С избродирани по нея пеперуди. И за да бъде ужасът пълен, актрисата си беше закичила огромна декоративна пеперуда и на ръката.

Топмоделът Алесандра Амброзио пък очевидно беше забравила, че се намира на филмови награди, а не на ревю на бельо. И цъфна по прозрачна дантелена рокличка, която не скриваше кой знае колко от нея. Сред останалите, които се откроиха с кофти тоалети бяха Тайрън Манинг, Рут Уилсън, Лана дел Рей италианката Тициана Рока. Която можеше просто да се появи по малката си черна рокличка, без розовия чаршаф, който беше прикачила на нея за шлейф.

[caption id="attachment_87956" align="alignleft" width="216"]Златен Глобус Алесандра[/caption] [caption id="attachment_87957" align="alignleft" width="188"]Златен Глобус Клеър[/caption] [caption id="attachment_87958" align="alignleft" width="300"]Златен Глобус Дженифър[/caption]

Златен Глобус

[caption id="attachment_87960" align="alignleft" width="260"]Златен Глобус Кери[/caption] [caption id="attachment_87961" align="alignleft" width="205"] Лана[/caption] [caption id="attachment_87962" align="alignleft" width="300"] Лена[/caption] [caption id="attachment_87963" align="alignleft" width="225"]Златен Глобус Рут[/caption] [caption id="attachment_87964" align="alignleft" width="153"]Златен Глобус Тициана[/caption] [caption id="attachment_87965" align="alignleft" width="196"]Златен Глобус Тина[/caption]