февруари 22, 2024

Златка Димитрова като Преслава - стана на скелет (Снимка)

https://kliuki.net/kliuki/zlatka-dimitrova-kato-preslava-stana-na-skelet-snimka/146198 Kliuki.net
Златка Димитрова като Преслава - стана на скелет (Снимка)

Златка Димитрова се е свършила покрай трагедията със загубата на бебето йЗлатка Димитрова плаши дори и най-върлите си почитатели с вида си

Златка Димитрова е тръгнала по опасните стъпки на Преслава. А именно - да слабее до степен да не прилича на човек. А на скелет. Последната снимка, която плеймейтката качи в профила си във Фейсбук буквално стресна дори и най-верните й почитатели. На нея моделката е бяла като платно и изключително изпита. Въобще, целият й вид е страшно измъчен.

[caption id="attachment_90296" align="alignleft" width="300"]Златка Димитрова плаши със слабост Златка Димитрова плаши със слабост[/caption]

Факт е, че преди няколко месеца Злати преживя жестока трагедия като изгуби детето си в осмия месец от бременността си. И това няма как да не се отрази на вида и погледа й. Но все пак, ако Димитрова се храни редовно, поне няма да е толкова стряскащо слаба, коментират форумци. Очевидно звездата се е полъгала по всеобщата мания на колежките си, а и не само, да бъдат слаби. И то до такава степен, когато вече не е красиво, а плашещо, видяха от hotarena.net.

Липсата на какъвто и да е грим също не прави услуга на Черната Златка и прави лицето й да изглежда още по-бледо и измъчено. За сметка на това обаче плеймейтката може да се похвали с поредната си луксозна придобивка. А именно - луксозно черно палто. С което всъщност позира на селфито си. Според специалисти тузарската връхна дреха изобщо не е евтина и цената й е минимум три бона, научиха от Hotarena.net.

Най-вероятно палтото е подарък от половинката на звездата Миро, който е готов на всичко, за да я зарадва и да я накара да се усмихва. Припомняме ви, че на 14 февруари влщбеният мъж се беше погрижил да украси колата на моделката с куп сърца и Купидон.