май 03, 2024

Златка Димитрова: Лекарката не е виновна за смъртта на бебето ми

https://kliuki.net/kliuki/zlatka-dimitrova-lekarkata-ne-e-vinovna-za-smartta-na-bebeto-mi/144653 Kliuki.net
Златка Димитрова: Лекарката не е виновна за смъртта на бебето ми

Златка Димитрова не се поколеба да разкрие истината за случилото се във фаталния ден

Златка Димитрова проговори относно появилите се спекулации, че е загубила бебето си заради лекарска немарливост. Плеймейтката е категорична, че нито тя, нито семейството й обвиняват лекарския екип за случилото се. Нито пък се съмняват в професионализма на хората, грижили се за нея по време на бременността й.

[caption id="attachment_80133" align="alignleft" width="300"]Златка Димитрова не вини лекарите за загубата на бебето си Златка Димитрова не вини лекарите за загубата на бебето си[/caption]

В гневна публикация в личния си Фейсбук профил, Златка Димитрова за пореден път помоли да не се правят излишни спекулации около личната й трагедия. Повод за гнева на моделката стана слух в медийното пространство, че лекарката, следила състоянието на Злати, е виновна за загубата на бебето й. Този слух тръгна след като майката на моделката разказа, че по време на рутинен преглед докторката казала на дъщеря й, че нещо с тоновете на бебето не е наред.

Специалистката обаче не намерила нищо притеснително в това и пуснала бъдещата майка да си ходи, разказва Маргарита Червенкова. На следващия ден вече било късно и бебето вече било мъртво. Тази изповед на жената накара голяма част от онлайн потребителите да скочат срещу лекарката, че не си е изпълнила съвестно работата и не е оставила Злати под наблюдение, за да е сигурно, че всичко с живота на нероденото й дете е наред.

Самата Златка Димитрова обаче категорично отхвърли тези спекулации, изтъквайки, че въобще не подлага под съмнение професионализма на никой от лекарския екип.